M@chino Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Seiko 6309 7049 a detaily, které dělají velkou radost: - big dot, malé minutové "kuličky" a trojúhelník "přesahující" hranu vložky lunety- luneta svažující se ke sklíčku ... začíná nad a končí pod sklíčkem ... "ostře" zahnuté nožky pouzdra- správně napsaná čísla- "svažující" se okénko data- měč zužující se k rukojeti- písmo zabavené do stříbrna a kulatý konec vteřinovky- ručky s ostrou hranou- korunka s dvojdílnou natahovací hřídelí- značení ciferníku koresponduje se značením dýnka - nezoxidované dýnko ... ale to už jsem nefotil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Ukázkové 6309,perfektní,v těch úvodních devíti bodech jsi ve zkratce popsal jak mají vypadat tyto legendární divery v původním stavu.Radost pohledět,to se hned tak nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Presne tak, paradny exemplar. Nesmrtelny dizajn si to zasluzi. Nepredavat, opatrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Tome (M@chino),diky za obchod, nemuzu je dostat z ruky, nosim je ted na gume a je to parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 ... to jsem rád ... počítám, že na jaro jdu shánět nové ... jinak ta guma je zajímavá tím, že se jedná o japonský "aftermarket" původní GL gumy se značení Japan (původní majitel ho trošku "zaretušoval") a "svažujícími" se dírkami na zapínání a vyrobený z "tvrdé" gumy ... sponou si nejsem jistý, ale tvarem odpovídá sponám v katalogu z roku 1979 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinHU Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Pro mě je tohle grál. Mám doma celkem nové SKX, ale s céčkovým strojkem. Tyhle staré strojky se servisem běží dekády. Jeden američan, Spencer Klein, se živí servisem zaměřeným právě na Seiko. To co někdy otevře po 30 letech dneního nošení, to je neuvěřitelný. Rozebere, promaže, vymění gaskety, pár součástek a hodinky šlapou dalších 15 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Přesně. Já je mám z roku 77 a než jsem si je vzal po křídla tak byl poslední servis v roce 83. Dal jsem je do péče klukům z Pražského, proběhla výměna těsnění, promazaní. Tlakovku zvládli na jedničku. No a teď zase krásně šlapou, prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se