Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S těmito strojky dělá chronografy snad každá švýcarská firma. Ceny se pohybují od 20 000,- ....... nekonečno. Do čeho by jste šli. Tissot T-lord, Certina Pilot, MIDO comander, Wenger comando, Fortis flieger - to je ta nižší hladina nebo Logines Flagship, RW Parsifal, Maurice Lacroix to je ta střední --- dál už se neptám.

Viděl jsem na www.poljotwatch.com chronografy se strojkem Valjoux 7750, 7751 model Flagship za cca 1 300,- až 1 500,- doláčů a to byly jenom pozlacený 10 mikrony. Se strojky Poljot tam mají v limitovaných sériích hodinky za cca 300,- až 400,- dolárků.

Odesláno

Mne se ty Poljoty s ETA 7751 celkem pozdavaly, ale jelikoz nemam rad zlacene hodinky, tak nic ;) 7750 mam akorat Tissoty T-Lord a jsou fajn a na jine jsem se zatim neodhodlal. Jednak jsem zjistil, ze mi preplnene ciferniky moc nerikaji a ani se mi moc nehodi k noseni. Ale docela bych rad Ollech&Wajs Mirage III B. Ty jsou dobre a lidi co znaji tuhle znacku, si je velmi pochvaluji. Ja od O&W mam zatim jen Big Pilot, ale tyhle Mk. III mne lakaji uz dlouho.

B86_OW_mirag3c.JPG

Existuje jeste varianta s ciselkama na ciferniku a dalsi s cislama a cervenyma rucickama, ale to u zneni ono.

B93_ow2.JPG

• Po roku...
Odesláno
Mně se dost líbí Hamilton Jazzmaster Chrono. Na ebay se dají koupit za 600-650 USD, velikost 42mm, WR 100m, průhled na strojek, safír,...

a skoženým řemínkem vypadají ještě lépe, mimo jiné jsou to jedny z mála hodinek, které se mi líbí s černným ciferníkem ( už nějakou dobu přemýšlím,že si je pořídím, ta cena je velmi lákavá )

jazzy3dg.jpg

jinak stejný strojek používá ve většině svých crhronografů i Davosa, u té se mi hodnělíbí tento model, ikdiž inspirace IWC Portugese je více než zřejmá :-)

162_b.jpg

Odesláno

Ja osobne mam Tissot T-lord. Valjaux 7750 je overena klasika. Mam ix skoro nonstop na ruke, plavam s nimi a aj presnost je v norme. Volba je jasna, staci si len vybrat ci 7750 v elegantnejsom alebo sportovejsom prevedeni :-)

Odesláno

také mi přišlo, že všichni používají stejný ciferník, jen na něj doplnil logo... , (proto jsem se nakonec rozhodl, že si ty Davosy asi nekoupím)

ale u toho Zena by mě to vážně dost překvapilo

Odesláno

Vie niekto trocha detailnejsie popisat aky je rozdiel medzi 7750 v Breitling Chrono Avenger a 7750 v IWC Aquatimer Chrono-Automatic? Rozdiel v cene hodiniek cca. 70.000,-SKK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...