F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Tak som sa po dlhej dobe konečne rozhýbal, poprosil priateľku o čas a trpezlivosť, a chcel by som postnúť, ako to u mňa momentálne vypadá a doplniť pár slov o tom, ako to vôbec začalo :-) Ku Chronomagu som sa dostal cez (dnes už bývalého) kamaráta ("zdravím, Marek), ktorý mi strčil do ruky svoje Poljoty, "B-Uhr" - B dial. Mám pocit že boli bez dátumu. No kým som sa tu zaregistroval, prešiel nejaký ten rok. V Prahe, v práci som stretol pár fajn jedincov, ktorým hodinky (ale tiež nože, zbrane a iné zaujímavé veci) neboli ukradnuté, takže som sa začal zaujímať. Čítať, hľadať...Prvé hodinky som dostal na ZŠ od rodičov, na "príjmanie" ?boli to nejaké Q&Q quartzky. Prvé hodinky čo som si kúpil, boli legendárne "teroristické" digošky od Casia. Ku prvým skutočným hodinkám som sa dostal vďaka hľadaniu na Chronomagu, a boli to moje prvé pilotky, Laco Aachen. B-Uhr, B-Dial, Miyota 821A - vďaka Chronomag i Chronoshop. Potom som sa presunul na Island, a začal som sa pozerať po svojich prvých Seikach. Uvažoval som o všeličom možnom, minimálne o Monštrách, no nakoniec som sa dostal k obyčajným SKX007(K2). Kúpil som ich úplne nové, od jedného (z mála) miestnych hodinkových nadšencov, s ktorým som dobre pokecal. Nedávno mi chalan pribalil na vyskúšanie jedny staré G-Shocky, DW-5900. Sú to moje prvé G-Shocky vôbec :-) a mám ich rád, i keď nesvietia :-))) Uvažujem o nejakej výmene, tak ak by sa veci dali do pohybu, rád by som tu mal nejaké tie fotky toho, čo mám momentálne k dispozícii?pre súčastné i budúce generácie šialencov :-) Nech sa páči teda. Za fotky vďačím mojej milej holčičke. F.
F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Nejaké ďalšie, pár wrist shotov?a tak. Nepochybujem o tom, že vačšina z Vás sa bude cítiť iritovaná mojími náramkami, gorálkami a tak podobne. Ale to bude páni bohužiaľ iba Váš problém, a budem veľmi rád, ak mi o tomto probléme poviete cez SZ, a nebudete ním prípadne zbytočne namáhať a trápiť toto vlákno. Za pochopenie ĎAKUJEM F.
Vlcak Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Moc pěkné fotky, máš šikovnou přítelkyni
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Parádní fotky. Měl by si být stylový a pořídit si islandské hodinky. Například takové JS Watch Sif N.A.R.T. by byly parádní. Navíc by se celkem hodily k Tvému povolání.
F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Díky chlapci. Holčička je šikovná... Tie JS Watch Sif N.A.R.T by som samozrejme prijal, a nič islandské hodinárstvo pre mňa nereprezentuje viac, ako práve tento model, no cash momentálne nie je, tak snáď časom. Určite by to bola jedna z vecí, ktoré by som si odtiaľto rád odniesol?niekam inam :-) F.
People Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Hodinky na banane. Zmyselnezvodna kombinacia.
F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Hodinky na banane. Zmyselnezvodna kombinacia. Čakal som, kedy zareaguješ a dočkal som sa. Mám banány rád, díky. F.
Návštěvník Matiniela Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Super fotky a krásné hodinky. Hlavně Laco.
People Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 uz som chcel v noci, ale mam zakaz v posteli na ipade pisat (tukam prilis hlasno) a hned si ma odzbrojil s tou bizuteriou Zostavu mas fakt ako ma byt. Pilotky, potapky a casio. Super trojkombo. Ja osobne by som kazdy model v kategorii nahradil inym modelom tej istej znacky, ale proti vkusu..... ...
F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Tak fajn, poďakuj frajerke za zákaz, a sekaj pekne dobru Zostava sa dnes nakoniec rozsypala, a vznikla nová. Seiko a Laco odišli z domu, a pribudli Prometheus Trireme plus ďalšie G-Shock(y), Casio DW-5600C. Priznám sa, že ako ma nikdy nelákali "digošky", tak teraz mi tie vintage G-Shocky začínajú "chutiť" stále viac a viac?.Minimálne ich občas ponosím, keď sa mi doma objavili?ak ich dá priateľka občas z ruky :-) Som sa trošku rozbehol no snáď budem mať na chvíľu kľud a pokoj na duši?časom snáď pridám dobré fotky od holčičky, toto boli iba iPhone pokusy na ukážku... F.
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ty promethey vypadají dost zajímavě
F.B. Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Ty promethey vypadají dost zajímavě Jj, si myslím :-) som zvedavý, ako dlho ma budú baviť?a na čo všetko pri nich prídem. Každopádne, moja prvá ETA :-)?časom ich skúsim dať na mesh (len ho potrebujem skrátiť), pretože originál ťah má nejaký problém - spona dobre nedrží?nie že by mi (alebo predchádzajúcemu majiteľovi) hodinky padli, ale odklápa sa, a môžem ho zaklopiť každých 5 sek_nd. Inak sa mi páči chod lunety, kliky sú pekne počuť :-) a hodinky svietia fakt super... F.
palom Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 pekna rodinka!!@ holcicka: mas cit pre kompoziciu!
F.B. Odesláno 12. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Tak priatelia?dnes som dal svojím nenafoteným Prometheusom zbohom. Pristáli na ruke ďalšieho islandského hodinkového entuziastu, a dúfam že ho budú tešiť rovnako, ako tešili mňa. Mrzí ma, že sa mi ich nepodarilo za tak dlhú dobu dostať frajerke pod foťák?tak som aspoň v práci cvakol pár fotiek na mobil, nech je pamiatka :-) Momentálne teda budem asi chvíľu nosiť iba G-Shock DW-5600C, no keďže to vyzerá tak, že je "strelivo", dovolím si vyhlásiť pátranie po fajn Seikach. Mam záujem o (priorita podľa poradia): Sawtooth SumoSamuraiBFKBaby TunaStargGateSpork ?alebo i "obycajne" Monštra :-) Problém je iba to, že som momentálne na Islande. Miestne mrdky ma oberú o 25,5% z ceny celkovej ceny hodiniek (hodinky, doprava?všetko). Nemám problém kúpiť ani niečo na Chronomagu - ak mi ponúknete niečo dobré, 200-300 E max. Link na môj dopyt na Chronomagu. Dík za pozornosť a prípadne ponuky, a teraz pár fotiek: F.
F.B. Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Ilonka Staller už svoje bývalé modré Monštrá na fóre pekne fotograficky predstavila TU a tak už nie je asi moc čo doplniť?ale pridám i ja pár rýchlo-mobil-cvakov. F.
villain83 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Tyhle modry Monstra jsou dobry,jak je jinak nemusim,tak v tyhle barve pekny.A psa mas taky hezkyho.
jankoxxx Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 fero pekne su aka je to povrchovka na lunete?
F.B. Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Tyhle modry Monstra jsou dobry,jak je jinak nemusim,tak v tyhle barve pekny.A psa mas taky hezkyho. Dik, odkazem to taj malej opicke, ked pridem z prace domov :-) A pridam este fotky - prva je z noci, ked sme si ju doniesli z islandskej mesacnej karanteny, chuda male. Roztrhala medvedika co dostala este cestou v aute Druha z parku, este z decembra min.roku - miluje golfove lopticky :-) a ta tretia - to je spomienka na to, ked mala par tyzdnov a priniesli sme ju k priatelke domov . Na zjedenie, ze... fero pekne su aka je to povrchovka na lunete? Dik Janci. Malo by to byt PVD (Pan Van Dyk :-) alebo ''Blue Ion-plating'' - myslim ze by to mohlo byt zamenitelne...alebo? Verim ze sa ktosi ozve a zdrbe ma, ze ako strojarovi mi to nie je jasne a ze to je skandal :-) F.
Bells Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Jooo Jack nejlepší pes na světě i přes to jaký je to hyperaktiv a ničitel Sám jednoho také mám a je to občas na opráťku, ale i tak je nejlepší.
F.B. Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Jooo Jack nejlepší pes na světě i přes to jaký je to hyperaktiv a ničitel Sám jednoho také mám a je to občas na opráťku, ale i tak je nejlepší. jj, suhlas - ked im nahodou chvilu nej*bka, niet snad lepsieho chlpaca :-) F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se