Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abych se přiznal tak do dneška jsem tuhle značku vůbec neznal, mají zajímavé hodinky i ten strojek s ručním nátahem nevypadá zle co myslíte?! :-)

www.kleber-uhrenatelier.com

post-13906-0-82133000-1385208016_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Číselník je děsnej. Ukouslý čísla, překrývající se subdialy, divná ručka rezervy chodu. Nedovedu si to představit na ruce.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Korunka je silenost k tomuto typu pouzdra. V rozhorceni nad ciselnikem jsem si ji predtim nevsiml. :D

Odesláno
  V 23. 11. 2013 v 13:05, Kamil napsal:

Korunka je silenost k tomuto typu pouzdra. V rozhorceni nad ciselnikem jsem si ji predtim nevsiml. :D

Myslim,ze i kdyby tam byla korunka z Calatravy,na celkovym dojmu to nezmeni vubec nic.

Odesláno (upraveno)

Taky se mi vzhledově moc nelíbí jen ten strojek na jejich webu se mi zalíbil :-D

cena za tyhle co jsou na fotce je tušim kolem 4000euro

Upraveno uživatelem Zeppelin
Odesláno

Každý pes, jiná ves. Daleko víc muziky by kluci německý udělali, kdyby vynechali ten nesmyslný 24 h subcifr a rezervu nátahu přesunuli nebo ji vynechali taky. Pak by to byly docela koukatelné hodinky s manuálnm chronografem a těch 4k éček by za to při dobrém PR určitě dostali taky. Nemluvě o větším množství konzervativnějších zákazníků. Tu korunku bych jim pak klidně odpustil. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...