worm007 Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Zdravím, hladám nejaké cenovo dostupnejšie automaty a pri hladaní na nete som narazil na túto značku. Dočítal som sa, že túto spoločnosť kúpila Invicta. Pôvodne som si chcel kúpiť niečo ako invicta Pro diver (automaty) - majú sympatickú cenu a strojček ktorý dáva do svojich hodiniek Seiko. Po prečítaní komentov a príspevkov v tej téme Invicta ich už asi nechcem až tak. Tieto hodinky ale nie sú invicty, aj keď s invictami asi majú niečo spoločné. Ide o model SC0081. Na nete píšu že sú "swiss made" a majú aj swiss made automatický strojček. Čo je mi fakt sympatické je že nestoja vôbec vela. Čo na ne poviete ? Oplatia sa za tie peniaze alebo kúpim niečo lepšie podla Vás ? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Horhe Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 (edited) Jo jo, tohle invicta umí, ukrást design. Jak tak na to koukám, tak to bude na ruce pěkná zrůdnost. 45mm, bez lunety... Edited November 23, 2013 by Horhe
worm007 Posted November 23, 2013 Author Report Posted November 23, 2013 No takze nekupovať ? Tiez sa mi tych 45mm zda dost
Horhe Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Přišetřil bych a koupil si místo toho certina ds1, nebo přišetři víc a kup si TH Carrera cal.5
Guest admira Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 nevypadaji zle. http://invictawatch.com/collections/view-model/SC0077-s-coifman
Daemonultimate Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 No to je vkus dle každýho z nás,ale 45mm alá Invicta,ručky jak trpaslik v bludnym kruhu.Doufám,že ta korunka nemá příliš ostré hrany,už teď mě bolí ruka.Můžou se líbit,to jistě,mně ale ne.
Recommended Posts