Přejít na obsah

Maxipsovy objevy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No moc tomu nerozumím, ale obyčejne se flame vždy zavřel a byl klid. Ale nevěděl jsem, ze se tim bavíte, to je jiná.

Tak dobře Franto, ještě jednou pro tebe :)  jednak se tím nikdo nebaví, takže to prosím nepodsouvej. druhak pokud si tady někdo vymyslí vlákno o hodinkách tohoto typu a bude s s tím šmrdlat ve svém vláknu a nebude nabízet fejky, urážet lidi, jinak porušovat pravidla. Ať si v něm dělá, co chce.  Že to nejde spoustě lidí včetně mě pod rypák, je věc jiná. Jediné, co je legitimní, je se na to vysrat a jeho to nejspíš přestane bavit. Pokud chceš dělat tyjátr, potřebuješ publikum, odejde publikum, tyjátr je o ničem.

post-1551-0-98452000-1385413601_thumb.jpg

Odesláno

No moc tomu nerozumím, ale obyčejne se flame vždy zavřel a byl klid. Ale nevěděl jsem, ze se tim bavíte, to je jiná.

Tak dobře Franto, ještě jednou pro tebe :) jednak se tím nikdo nebaví, takže to prosím nepodsouvej. druhak pokud si tady někdo vymyslí vlákno o hodinkách tohoto typu a bude s s tím šmrdlat ve svém vláknu a nebude nabízet fejky, urážet lidi, jinak porušovat pravidla. Ať si v něm dělá, co chce. Že to nejde spoustě lidí včetně mě pod rypák, je věc jiná. Jediné, co je legitimní, je se na to vysrat a jeho to nejspíš přestane bavit. Pokud chceš dělat tyjátr, potřebuješ publikum, odejde publikum, tyjátr je o ničem.

post-1551-0-98452000-1385413601_thumb.jpg

Ahaa. Uz tomu rozumím!

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak dobře Franto, ještě jednou pro tebe :)  jednak se tím nikdo nebaví, takže to prosím nepodsouvej. druhak pokud si tady někdo vymyslí vlákno o hodinkách tohoto typu a bude s s tím šm.dlat ve svém vláknu a nebude nabízet fejky, urážet lidi, jinak porušovat pravidla. Ať si v něm dělá, co chce.  Že to nejde spoustě lidí včetně mě pod rypák, je věc jiná. Jediné, co je legitimní, je se na to vy...t a jeho to nejspíš přestane bavit. Pokud chceš dělat tyjátr, potřebuješ publikum, odejde publikum, tyjátr je o ničem.

attachicon.gifBling watch.jpg

Popravdě moc tendle přístup nechápu - to je nějaká nová pseudokorektnost nebo co to je za móres? Ta kreatůra tady cíleně votravuje a provokuje - kdyby si k tobě přised v hospodě tak ho vykopeš do pěti minut a pak další půlhodinu kroutíš hlavou, co to bylo. Tenhle blbeček není ani užitečnej, ani zábavnej, ani hodnej - chodí sem JEN provokovat a nemá tady co dělat. To jsem se rozčílil, du si přiložit kočku.

Odesláno

Popravdě tohle není žádná pseudokoreknost. I když bychom byli moc rádi, aby se tahle hospoda chovala dle našich móresů, musíme holt respektovat fakt, že to není naše hospoda,  jsme ve veřejným prostoru a pokud se někdo vedle u stolu chová dle předem stanovených pravidel, není fér ho kopnout do prdele. Že těma vobludama tady nasírá spoustu lidí, je svatá pravda. Jakmile se začne navážet do členů v míře více než únosné,začne  komplikovat chod fóra spamy, má smůlu. Již avizováno v jiném vlákně.  Prosím tě, přestaň ho jmenovat, jen mu tím děláš dobře a nadšeně ho podporuješ v jeho zábavě. Tos mě rozčílil, kočku nemám. Pokud chceš v tom řvaní pokračovat, posluž si, já se na reakce vyseru, protože to je přesně to, co milý kolega nejspíš chce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...