IzTaPa Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 pri brouzdani na chrono24 jsem narazil na tyto akvace. sam nevim, co si o nich myslet, zda-li je to zdarily mod nebo zprasena klasika, nicmene jsou elementy, ktere se mi na nich libi, jako napr. cervena vterinovka... https://www.chrono24.com/en/patekphilippe/aquanaut--id2196268.htm?id=2196268&picnum=0&tab=details Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 co ten popis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Můj názor je ten,že nebej to PP tak se jevěj jako dost hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Jeste horší, než ty lesteny :-( Ten granát na cifru tady tak nějak víc vystupuje. A ve spojeni s gumou je to rana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Mi to taky přijde dost levné. EDIT: samozřejmě pokud je člověk neotočí. Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Úprava hrůza a tento starší model ve velikosti 38mm se mi nelíbí, nějak jim to nesluší. Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Mně ta červená vteřinovka připomíná Prim Televize. Myslím, že nejhezčí jsou na nich fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Mně ta červená vteřinovka připomíná Prim Televize. Myslím, že nejhezčí jsou na nich fotky..To bylo první co mě napadlo,ale zmínit se v souvislosti s PP o Prim televizích mě přišlo jako horologické rouhání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 jeden ze tří králů je vždycky mouřenín ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se