Majk1 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Tak jsem neodolal velmi lákavé nabídce v Nestu a po dlouhém (a krásném, i když složitém) vybírání nového přírustku jsem se rozhodl pro tyto krásné automaty. Hodinky splňují vše, co jsem od nových hodinek chtěl (automat, safír, 100m, sportovně - společenské) navíc na velmi zajímavém žraločím řemenu a tak jsem je dnes objednal. Teď nastává ta druhá, nekonečná fáze čekání, než dorazí, ale snad to také nějak zvládnu. Jakmile budou, pokusím se udělat nějaké fotky "life" a pověsím je sem. Zatím jen ochutnávka ze stránek výrobce: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 No, neviem, ci nie si prvy. Neviem, ze by tu mal niekto Cimier.Mam pocit, ze sa tu dako netesia vseobecnej oblube. Som zvedavy na dojmy a realne fotky. Mne osobne sa pacili BigDate...retro...Ale potom som zistil, ze mi dako evokuju Zenith...(to ze su baterkace, by nevadilo. to druhe ano)
Radimk Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Pěkné, a tady asi opravdu nedoceněné. Kdysi jsem po nich pokukoval, ale v jejich kolekci bylo víc bateriových než automat modelů. JInak asi slušný základ pro vstup do světa hodinek.K tomuto modelu by mi ale víc seděl ocelový tah a kůže na určité příležitosti na přehození.Chce to živé fotky, ta modrá na cifru je trochu mdlá..
Majk1 Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Narazil jsem na ně v podstatě náhodou a taky jsem si všiml, že zde cimier celkově nějak nefrčí. Nicméně vzhledově mě tento model oslovil svojí "univerzálností" a jako "hodinařina" mi to nepřijde vůbec špatné. Taky se mi líbily Retrochrona co odkazuje Leviathan, nicméně za prvé v Qurtzu, za druhé mizerné WR...
Návštěvník Snow Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Velmi pěkné, jsem také zvědavý na živé fotky. Doufám, že budou parádní.
Jiribartl Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Ano, vypada to, ze jsi prvni. Za to palec nahoru. Tesim se na realne fotky a na prvni postrehy
323GT Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Už se tu nějaké Cimier objevily. Pamatuji si ty sice zajímavé, ale dost nepřehledné, s "dvojitou" hodinovou ručkou. Myslím, že byly na Unitasu...Tyto jsou pěkné. Líbí se mi barevná kombinace s červenými detaily. Více ukáží Tvé reálné fotky.
McStinger Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Nejaké Cimiery sa tu už objavili, Rybíz myslím nejaké mal. Nie je to tu ale zrovna rozšírená značka, takže gratulácia, aj "k odvahe" vybaviť sa niečím netypickým. A Seven Seas séria je podarená.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se