poniq Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Zdravím všechny znalce hodinek. Jsem naprostý začátečník a rád bych si koupil hodinky které jen tak nezničím. Proto jsem myslel, že by titanové pouzdro s řemínkem, v kombinaci se safírovým sklíčkem a 100m vodotěsností mělo splnit moje požadavky. Ale co jsem našel byly jen quartz a já bych si přál automaty nejlépe s průhledným dýnkem abych se mohl koukat jak to tam hezky pracuje.Proto vás žádám o pomoc, zajímalo by mě jestli jde něco takového sehnat v nižší cenové hladině ( cim min tim lip samozrejme ) a jestli je to celkově vůbec dobrý nápad, rozumějte jestli mi to vydrží i hrubší zacházení. Za všechny názory děkuji.
Chromatic Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 urci cenu, "cim min tim lip" to je relativni pojem. ale v titanu nejlevnejsi automaty sezenes mozna tak od certinyhttp://certina.ch/collection/herren-automatik-kollektion/ds-1-3-hands#m=10
poniq Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Mel sem za to ze by neco kloudneho slo do10k
geometr Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Titan, safír, 100m, automat se obávám že nové nepůjde sehnat pod nějakých 20 tis (spíš ještě trochu více) a otázkou je, zda i takové hodinky budou celkově odolnější nebo pro nějaké hrubší zacházení. Pořídit nové hodinky se stejnými parametry do 10 tis půjde jen v quartzu (i solární / eco-drive), ale automat ne.
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Ked chces hodinky, co nieco vydrzia, nechces ist radsej so ocele?? Titan je dost makky a lahsie poskrabatelny ako ocel (teda je menej oteruvzdorny)..
poniq Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) Ja samozrejme neznam z jakych titanovych slitin se ty titanove hodinky vyrabi, ale muj zakladni predpoklad byl ze titan je tvrdy a lehky, tudiz by mel jit tezko poskrabat.Edit neco jsem si o tom precetl a v tech nizsich cenovych relacich je to patrne jen nejaky marketing, rozumej ten titan nema moc dobry vlastnosti, patrne horsi nez kvalitni ocel Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem poniq
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Tady přikládám tři rychle cvaklé fotky zcela neznačkových hodinek. Nečištěné, neleštěné, neupravované. Nošené intenzivně 8-9 let a dle mého titan obstál zcela skvěle.
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Fotka tahu by nebyla?Samozřejmě že byla
ggrand Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Díky. Vypadají ok, ale dost jim pomáhá povrch ala pískování.
kilosunky Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 A o aku "neznacku" sa jedna?? Nech sa tu moze aspon nieco odporucit (aj ked tipujem ze je to quartz), ale teda ten titan nevyzera az tak strasne..
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Díky. Vypadají ok, ale dost jim pomáhá povrch ala pískování.No ono to bude asi tím makrem z pár centimetrů, ale pokud je mám v ruce, tak povrch je zcela hladký bez hrubé struktury. Na to, že to byly pracovní hodinky, tak škrábance za ta léta minimální. To jen, že z titanových hodinek bych asi neměl obavu, jak je psáno výše. A o aku "neznacku" sa jedna?? Nech sa tu moze aspon nieco odporucit (aj ked tipujem ze je to quartz), ale teda ten titan nevyzera az tak strasne.. Jedná se o zde velmi oblíbenou značku Secco - kupované v červnu 2003 a nošené do roku 2011/2012.
kaliw124 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 nechces toho malo za 10tku. nic levnejsiho me nenapada aporad tam to zadany dynko neni... http://www.milwatches.com/product_info.php/info/p1189_TAWATEC-Black-Titan-Diver-Tactical-ICS---Diver-Strap.html kdybys z nej a safiru ustoupil (jasne proc neustoupit rovnou z hodinek ) tak levny dajvry automaticky titanovy ma citizen. cca 160 babek.
cooper2005 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Nevím, jestli požadavek " titanové pouzdro s řemínkem" znamená titan pouzdro a kožený řemínek... pokud ano, tak se stejně bude asi špatně hledat do splnění veškerých požadavkůO něco nad zamýšlených 10 tisíc ( a pouze WR 5 ATM ) by se asi daly sehnat Junkers F13 6160-2, 6160-5. JInak mě nic nenapadlo.
Jarda55 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Tady přikládám tři rychle cvaklé fotky zcela neznačkových hodinek. Nečištěné, neleštěné, neupravované. Nošené intenzivně 8-9 let a dle mého titan obstál zcela skvěle. Mám naprosto stejnou zkušenost . Asi 8 let staré levné, lehounké Dugena chrono, stále na ruce v hodně drsných podmínkách, přes sklíčko už nebylo skoro vidět a titan pouzdra i tahu naprosto perfektní. Ocelová Seika 5 vypadala po roce strašně. Zase abych nekecal, největší průser u nich byl tah. Proto mně vždycky překvapí, že se lidé titanu bojí. Podle mne je to úžasný materiál. Ale soudím na základě téhle jediné zkušenosti.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 http://www.zodiacwatches.com/en_US/shop/zmx_04-ZO8530P.html?searchTerm=automatic&imagePath=ZO8530#
Pepar Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Tyhle Hamiltony splňují vše, co si napsal až na cenu ta vychází cca na 15 tis, ale zase to není žádnej noname.http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/field/titanium-auto/h70565133Zkus to ještě promyslet, chceš něco co vydrží za co nejnižší cenu..... jako ve většině případu i tady bude platit přímá úměra cena kvalita.
Iggi Kali Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 to uz ked odolne tak z wolframu lum-tec, ci nie?
poniq Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Dekuji vsem za nazory, muj rozpocet je bohuzel ted pomerne omezeny, takze bud pockam as budu mit na neco poradneho a nebo si vyberu nejake co tu prodavaji clenove na foru, jsou tam hezke kousky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se