M3maniac Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Chtěl bych poprosit místní Rolex komunitu jestli někdo někde nemá foto nových nebo NOS Subů z roku 1995-1997, jde mi o zelenou nálepku na dýnku. Děkuji moc za jakékoliv foto. Googlil jsem ,ale asi blbě...
IzTaPa Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 na http://www.chrono-shop.net/ tu nalepku urcite najdes.
Frantik Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 zadej Rolex green sticker https://www.google.cz/search?q=rolex+gren+sticker&rlz=1C1LENP_enCZ498CZ498&sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=rolex+green+sticker&spell=1 a mas jich tam pozehnane :-)
M3maniac Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 Mi jde spíš o to kdy začli dělat s hologramem....a to nějak neumím najít zatím ten rok cca 1996, podle mě ho ještě neměly ,ale nejsem si jistej
SCIFI Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 NOS chrastitka s nálepkou to smrdí fejkem. Dej sem fotku a uvidíš hned.
M3maniac Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 Tak fík bych snad neřešil, jen mi prostě jde o to, jestli frajer nalepil na zachovalé kousky nálepku nebo je původní.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
tmoris Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 od kdy jsou bicolor rolady s ciste ocelovou sponou?
IzTaPa Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 bud je to fik nebo skladacka. a ta nalepka rozhodne neni origo pro tento model z daneho roku, dost mozna neni origo vubec. a pouzdro je uz lestene a zadny rolex servis by mu tam ty nalepky nenechal. zkratka, nalepis si je tam doma sam aby to vypadalo vic cool. ale vypada to tak akurat vic seriously uncool...
gougy Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 od kdy jsou bicolor rolady s ciste ocelovou sponou?
M3maniac Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 (edited) někdy do roku cca 2000-2001 myslím naji 16613 ocelovou sponu origo Edited December 4, 2013 by M3maniac
M3maniac Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 IzTaPa : prosímtě proč píšeš fejky nebo skládačka?
M3maniac Posted December 4, 2013 Author Report Posted December 4, 2013 A proč tomu ještě někteří tleskají, tedy těm, kteří neví, že se doopravdy do určitého roku dělala i na bicolory ocelová spona... nevím jestli je to férová nálada znalců... člověk by rád dostal seriózní odpověď a hned jsou hodinky fíky
tmoris Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 nojo, veru, kdybych se byl byval nejprve podival do sve petapul kilove encyklopedie, tak bych to byl byval vedel taky. ale zimni vecery se kvapem blizi a pak se do ni intenzivne zanorim
IzTaPa Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 A proč tomu ještě někteří tleskají, tedy těm, kteří neví, že se doopravdy do určitého roku dělala i na bicolory ocelová spona... nevím jestli je to férová nálada znalců... člověk by rád dostal seriózní odpověď a hned jsou hodinky fíky to, ze nekdo nalepi na zadni stranu uz nosenych a brousenych hodinek nalepku, ktera zjevne neni originalni a folii (oboje mimochodem museji vsichni prodejci podle pravidel rolexu sundavat) je pro me uz dost silny cerveny hadr, ale ty jsi mozna dost vytrvalejsi... kody end links a tabu sedi. sponu byla ocelova, bicolorova prisla az s SEL. fikem jsem nemyslel hodinky samotny, ale to, jak se z toho snazi poskladat radoby NOS hodinky tim, ze koupi na trzisti fikove sticker a folii a nalepi to na lestene hodinky.
Cyber Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 nechat to profi prelestit, koupit za par centu stickery....na tom jedou vsichni sedivky, jen zajed do Mnichova a uvidis ....+1 !!!
M3maniac Posted December 5, 2013 Author Report Posted December 5, 2013 Otázka tedy zní, nálepka je 100% neorigo? doted jsem nenašel nikde foto jak má origo vypadat.Díky
IzTaPa Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 ikdyby byla origo, rozhodne neni puvodni a cenu hodinek ti tak jako tak nezvysi. ale pro klid tve duse rekneme, ze je origo. obavam se, ze fotku pre-2000 origo caseback stickeru nenajdes.
gougy Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) najdeš nejen fotku, ale i k prodeji tohle by měl být rok 1997, ale ne vše, co je na webu, je pravda.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 5, 2013 by gougy
IzTaPa Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 vsechy (jety) pre-2000 16613tky na netu mely celo-zeleny stickery...
gougy Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 vsechy (jety) pre-2000 16613tky na netu mely celo-zeleny stickery...jj, koukal jsem, každopádně o důvod víc je kupovat hned a ne pak jako NOS Odpadá pak hledání a spekulace to je prostě Rolex no a zatím to asi nekončí
Recommended Posts