Jeronimo Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Dnes jsem přezul na vintage kožku, což mému zápěstí velmi ulevilo. Pouzdro po několika dnech nošení začíná chytat patinku, ale z fotek to zatím ještě není patrné. Nebudu to nijak urychlovat ani přelešťovat, jsem zvědavý, jak budou vypadat třeba za tři týdny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Hmm, ta kůže se mi líbí Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 bych tam dal zpatky tu lunetu bez vlozky a byla by to tezka spica.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Díky chlapci.. Zatím se nemůžu nabažit lunety s vložkou. Až bude na druhé lunětě pořádná patiny, tak ji nasadím. Musím ještě sehnat nějaký orvaný svetr, rozervané džíny, okopané boty, nechám si narůst plnovous a pak to bude dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Docela zajímavá kombinace (WUS): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2014 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Docela zajímavá kombinace (WUS):Nojo, dá se s tím opravdu vyblbnout. Já dnes nahodil plesnivku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Zdravím pánové , koukám, čtu , koukám, moc pěkný kousek mosazi . Mně se osobně zamlová černá luneta . Je fakt na čundr do lesa zase plná mosaz a s patinou. Kde na světě to prodávají ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Petrk67 : Nazdar pane, prodávají se snad jen u výrobce : http://www.armidawatches.com/a7-brass.phpDo týdne je máš doma i s proclením. Není potřeba je hledat jinde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Zdravím pánové , koukám, čtu , koukám, moc pěkný kousek mosazi . Mně se osobně zamlová černá luneta . Je fakt na čundr do lesa zase plná mosaz a s patinou. Kde na světě to prodávají ? http://www.armidawatches.com/a7-brass.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Osazují to různejma calibrama v A7 ; A8 je seilo NH35A což si myslým je spolehlivej stroj , ale v A3 je ETA 2824-2 Swiss made což odpovídá i cenou. Jak je to s kvalitou pouzdra to nevím , ale mosaz asi bude náchylnějsí na tukance a poškrábání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Tak hlavně mosaz/bronz není pro někoho, kdo má rád leštěnky a chytá ho infarkt při každém škrábanečku na hodinkách.Pro porovnání, tady jsem našel zajímavá čísla pro bronz CuSn8 a mosaz CuZn36, což jsou materiály, které používá Armida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 moooc pěkný fotky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Osazují to různejma calibrama v A7 ; A8 je seilo NH35A což si myslým je spolehlivej stroj , ale v A3 je ETA 2824-2 Swiss made což odpovídá i cenou. Jak je to s kvalitou pouzdra to nevím , ale mosaz asi bude náchylnějsí na tukance a poškrábání.Ono hlavne ty tukance a skrabance nejsou diky patine videt, a tvrdy je to taky dost, neni to jako zlato, neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Je to jak píše Bob, ale první tak 2 dny ten škrábanec/ťukanec svítí a pak zahnije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Keramická luneta mě konečně přestala bavit. Tak jsem z venku po několika týdnech vytahl mosaznou. Až se začnu zase nudit, restartnu pouzdro a lunetu s patinou nechám tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Jarní blejsknutí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Než mi došla i 2. baterka :Edit: Ne a ne chytit pořádnou patinu. Dycky to všechno ošuchám o víkendu rukavicema a M65 bundou při práci kolem baráku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2014 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Moc pěkné M-Force, asi jich tu moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Než mi došla i 2. baterka :Edit: Ne a ne chytit pořádnou patinu. Dycky to všechno ošuchám o víkendu rukavicema a M65 bundou při práci kolem baráku Já mám pocit, že patina u tebe vypadá uplně jinak. Nebo se mi to zdá.M-FORCE jsou určitě zajímavé. Pozor na ukazatel power reserve. Těžko se od něho odvyká. Přidám pár dnešních detailů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 To se ti zdá. Hodně dělá, když je fotím v baráku, tak patina vypadá víc patinovatě než venku na slunku.No a jinak rezerva chodu zatím pěkná nuda. Furt na 40, jen ráno je tam ke 30, ale uvařím si čaj, posnídám, vyčistím zuby a zase 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se