Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 21:23, Trojan napsal:

Tak od pátku se zdá že přes noc nulují a jdou na sekundu přesně... Dávám na na dýnko

Vidim,ze Jirka odvedl dobrou praci :)
  • po 5 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno
  V 7. 12. 2014 v 10:36, Trojan napsal:

Já je měl přes noc na topení ale ty máš ty žloutky asi vařený ne? Já je měl nad kastrulkem s žloutky v pytíku a výsledek slabý.

:lol2:

cerstvy nevareny vajicka vydavaji pramalo plynu - to by musely byt nejak jety  ...

Hosi, pomalu se chystam k vam do klubu, ale mam to nahnuty, tak snad to vyjde - drzte mi palec

:speak_cool:  

Odesláno
  V 6. 12. 2015 v 11:09, clousseau napsal:

ja si nemuzu pomoct, tak bila korunka mi tam vadi, jinak bych uz do A8 sel :-(

jde treba sehnat a vymenit?

Mne teda nevadi natolik, abych do nich nesel, ale asi by to bylo hezci s korunkou za stejného materiálu, jako pouzdro, takze v zasade mam stejnou otazku - da se sehnat a vymenit mosazna? 

Odesláno (upraveno)

Tak já šel do leštěnek. Číslice 45 na lunetě vykazuje větší mezeru mezi číslicemi 4 a 5 než číslice 30. Koukal jsem že to mají všechny, tak asi záměr. Ten tah nemá chybu a to jednoduché zvětšení tahu o pár mm je neskutečně praktické, využívám několikrát denně. Ani bych nevěřil jak se mi obvod zápěstí několikrát denně mění :)

Jinak vybírám nějaký pěkný řemen s barevnou kobinací, můžete mi něco doporučit, jaká barevná kombinace. Černá s oranžovým prošitím nebo sv.hnědý řemen?

post-35720-0-16876200-1450123617_thumb.jpg

post-35720-0-58963400-1450123625_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Markynin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...