cigi Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Oceňuju pevné dýnko a celkově povedené racionální pouzdro a superně frajírkovskou šachovnicovou stupnici. Ale -- nechci zošklivovat parádní hodinky, ale pro mne je to datum v hodinovém sčítači na 6 asi nejhorší móda současných chronografů. FUJ !!!! U těch šedooranž ještě černá datumka jakež takež kontrast a tak nějak vložená jakože nenuceně ..... , ale ten nedokončený "daytona" prstenec na těch černých je otřesný humus, fakt na blbečka, nic jinýho mne nenapadá.U těch černých bohužel taky dost ruší zesílené indexy hodin na šachovnicové vteřinové stupnici - proč, propána ??? Celkově : v detailech nevyužitá příležitost, zejména u černého ciferníku méně bylo by více !! Myslím, že omega se ještě musí učit být opravdu dobrá sebevědomá značka a nesnažit se podkuřovat fšem. Šedooranž je v uvedených aspektech jasně lepší a v ostatních stejná, takže vyhrává na celé čáře - škoda, že datumka není ještě nějak zajímavější ( oranžová třeba), nebo kurňa, co v chronografu vůbec dělá ?? Upraveno 9. května 2014 uživatelem cigi
onney Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 U chrona bych datum taktéž vynechal. Klasické Moony v tomto ohledu nemají chybu - čistý design bez zbytečností. Jenže na trhu je prostě hlad po ukazateli data. Setkávám se s tím téměř každý den...
honza71 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Včera jsem si ty černý osahal na letišti v BXL. :-)Mám zápěstí cca 18,5 a seděly mi perfektně. To pouzdro bez nožiček je parádní.Měly i oranžovou verzi, ale já tý oranžový obecně na hodinkách neholduju, takže v přímé konfrontaci pro mě vítěz černá verze.Cena 3.850,- peněz evropských (105.500,- Kč). Předpokládám, že vyjednat slevu a dostat se pod sto by mělo být normální.Moony jsou klasika, ale tyhle jsou víc chlapácký. :-) Upraveno 29. května 2014 uživatelem honza71
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Pro mě je vítěz také ČB verze. Oranžovou verzi jsem si zkoušel ve Vídeňským butiku a moc mě díky své barevnosti nechytly u srdce. Na ČB verzi se chystám podívat do butiku v Praze. Upraveno 29. května 2014 uživatelem dabelM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se