Jump to content

Omega Speedmaster Mark II reissue?

Recommended Posts

Posted

Z facebook stranek Omega:

We've reached 400,000 Facebook fans (keep 'em coming)! As a token of our appreciation, here's a quick peek at a watch we'll be launching next spring?something a little retro that's sure to make a "mark"?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Páni tak na tyto jsem opravdu zvědav. Původní Mark II pravidelně nosím a nový kousek s coaxialem by nebyl marný. Tohle ochutnávací foto mě navnadilo, ale to dělení minutové a hodinové stupnice na mě tady nepůsobí úplně dobře. No uvidíme jak to bude při celkovém pohledu a hlavně v reálu. 

• 2 weeks later...
Posted

Ten knoflík na korunce je imho plastické Omega logoz profilu. Myslím, že zázrak se nekoná, lumi na lunetě nebude a je to jen efekt fotografie. Ale stejně se těším.

Posted

teoreticky by to asi bylo lehké docílit, jestli se nepletu, je tychymetriká stupnice natištěná zespodu na sklíčku, takže natisknu černý věnec s vynechanými písmenky a pak to přesto máznu lumi barvou, a z druhé strany je to parádička ....

Posted

Podle me tam lumi bude, technologicky na to maji, viz lumi v lunete ploprof at uz tritium v akrylove vlozce u starych, ci lumnova v safiru u novych.

Guest JakubWatches
Posted

Vraceni hodinek s necim novym na tom modelu jako je lume na tachymeter je hodne velkej posun, tezko rict ja tomu neverim.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Obrazky z dokumentace poskytnute patentovemu uradu, podle WUS bude kalibr 3330, moderni column wheel chronograph postaveny na strojku vyvinutem pro Longiness (pdf test z Watchtime) s pridanym Si14 a Co-axialem, vypada to slibne.

V odkazovanem testu vyzdvihuji perfektni (az temer radio rizenou) presnost s naprosto minimalnimi merenymi odchylkami a pokud tomu jeste pomuze Co-axial a Si14, mohli bychom tu mit super presny mechanicky chronograph, trochu skoda ze nebude pruhled, ale asi by se k tomuhle modelu nehodil.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by kloubik
Posted

Retro cifr je super, ale to pouzdro mi nějak úplně nesedlo. No uvidíme jak to bude vypadat s tahem.

Posted (edited)

Jsou perfektní! Po dlouhé době časomíra, ze které jsem pozitivně KO. Těší mě, že se do módy - alespoň na chvíli - vrací legendární kousky.

Edited by PhoeniX