kloubik Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Z facebook stranek Omega: We've reached 400,000 Facebook fans (keep 'em coming)! As a token of our appreciation, here's a quick peek at a watch we'll be launching next spring?something a little retro that's sure to make a "mark"? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
VintageLover Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 To bude nádhera Sent from my iPhone using Tapatalk
sashator Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Tak to by mohla být velká paráda, s takovým retro tvarem pouzda se snad ani nedá šlápnout vedle
azeppelin Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Na tohle se taky těším. Z toho obrázku to vypadá na křížence s chronostopem.
Seamaster Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Vypada to jasne na lumi na tachyscale a zahadny knoflik na korunce...
nastycrew52 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Vypada to jasne na lumi na tachyscale a zahadny knoflik na korunce...tím se odpalujou rakety
Vlcak Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Páni tak na tyto jsem opravdu zvědav. Původní Mark II pravidelně nosím a nový kousek s coaxialem by nebyl marný. Tohle ochutnávací foto mě navnadilo, ale to dělení minutové a hodinové stupnice na mě tady nepůsobí úplně dobře. No uvidíme jak to bude při celkovém pohledu a hlavně v reálu.
organic Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Ten knoflík na korunce je imho plastické Omega logoz profilu. Myslím, že zázrak se nekoná, lumi na lunetě nebude a je to jen efekt fotografie. Ale stejně se těším.
cigi Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 teoreticky by to asi bylo lehké docílit, jestli se nepletu, je tychymetriká stupnice natištěná zespodu na sklíčku, takže natisknu černý věnec s vynechanými písmenky a pak to přesto máznu lumi barvou, a z druhé strany je to parádička ....
Seamaster Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Podle me tam lumi bude, technologicky na to maji, viz lumi v lunete ploprof at uz tritium v akrylove vlozce u starych, ci lumnova v safiru u novych.
Chosef76 Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 wow, i ta tajemná fotografie slibuje krásné hodinky . Budu se těšit.
Guest JakubWatches Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Vraceni hodinek s necim novym na tom modelu jako je lume na tachymeter je hodne velkej posun, tezko rict ja tomu neverim.
kloubik Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 (edited) Obrazky z dokumentace poskytnute patentovemu uradu, podle WUS bude kalibr 3330, moderni column wheel chronograph postaveny na strojku vyvinutem pro Longiness (pdf test z Watchtime) s pridanym Si14 a Co-axialem, vypada to slibne. V odkazovanem testu vyzdvihuji perfektni (az temer radio rizenou) presnost s naprosto minimalnimi merenymi odchylkami a pokud tomu jeste pomuze Co-axial a Si14, mohli bychom tu mit super presny mechanicky chronograph, trochu skoda ze nebude pruhled, ale asi by se k tomuhle modelu nehodil. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 5, 2014 by kloubik
Liqid Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Retro cifr je super, ale to pouzdro mi nějak úplně nesedlo. No uvidíme jak to bude vypadat s tahem.
libor2002 Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Prave ze soudek tomu dava retro sťávu.
financ Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Se mi nelibi minutovy indexy, tyhle byly na barevnym provedeni a prijde mi to takovy vyblity. Snad to bude nazivo lepsi.
PhoeniX Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 (edited) Jsou perfektní! Po dlouhé době časomíra, ze které jsem pozitivně KO. Těší mě, že se do módy - alespoň na chvíli - vrací legendární kousky. Edited January 6, 2014 by PhoeniX
Recommended Posts