Bluewalker Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Zdravím, chci se zeptat jestli je tady nějaký majitel těchto hodinek http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...prs-200-g10211/ ?? Abych se přiznal tenhle typ jsem viděl před 9 lety v jednom pánském časopisu a od té doby jsem si říkal, že je to přesně typ pro mě. Za rok slavím 30 let a jsem přesvědčen, že to pro mě bude hodnotný dárek. Má někdo zkušenost s tímto modelem? Na ruce jsem je ještě neměl, ale snad nebudou nějak extra velké nebo těžké:-) Nemám zápěstí zrovna nějak silné:-)) A co cena v nabídce je za 10341,- . Vím, že existují určitě lepší stroje, včetně mechanických, ale na ty se zrovna necítím. Nevydělávám zas tolik( cca 19000,- čistého). Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli. Ale o tom, už tady bylo řečeno. Dík za info. Martin
sibirnaya Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 mechanicke nejsou jen o penezich, za deset tisic koupis slusne mechanicke hodinky, tenhle quartz fakt neni stastne reseni...
Kid_A Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 jsou dobré, ale na chronomagu příliš fandů asi nezískají vem si raděj Le Locle automaty
Rimsy Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Resim uplne stejny problem. Cim teda jsi, kdyz tyhle odrazi tvuj obraz? Me by to zajimalo, protoze podle me to jsou obycejne chronografy, ktery nosi kdekdo. Proc se necitis na mechanicke? A proc chronogaf?
klobadysek Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 No nevim, jsou trochu divoky, ale neznam te, treba se k tobe hodi. Hele opradvu se daji najit lepsi hodinky, ktere ti daji vic za ty penize i v tvem rozpoctu. Hledej dal a cti chronomag, mas jeste rok cas, to je moje rada.
dubraro Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Značka dobrá. Quartz - chceš-li to - proč ne. Ale tento model se mi moc nelíbí. Přinejmenším na fotce vypadají jakoby složené z částí, které k sobě nepatří. Přitom Tissot vyrábí jak pěkné společenské hodinky, tak i designově zdařilé sportovní.
Onisan Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Trochu "neuspořádaný" design... Určitě u rada o koupi La Locle nebyla od věci...
Návštěvník tolja Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Takhle Le Locle vyfotil legoxx
Návštěvník Diskutér Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Zdravím, chci se zeptat jestli je tady nějaký majitel těchto hodinek http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...prs-200-g10211/ ?? Abych se přiznal tenhle typ jsem viděl před 9 lety v jednom pánském časopisu a od té doby jsem si říkal, že je to přesně typ pro mě. Za rok slavím 30 let a jsem přesvědčen, že to pro mě bude hodnotný dárek. Má někdo zkušenost s tímto modelem? Na ruce jsem je ještě neměl, ale snad nebudou nějak extra velké nebo těžké:-) Nemám zápěstí zrovna nějak silné:-)) A co cena v nabídce je za 10341,- . Vím, že existují určitě lepší stroje, včetně mechanických, ale na ty se zrovna necítím. Nevydělávám zas tolik( cca 19000,- čistého). Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli. Ale o tom, už tady bylo řečeno. Dík za info. Martin Pokud si dáš na ruku stopky s třemi subdialy a ještě k tomu v kontrastním provedení, budeš na dálku v krátké košili zářit jak maják... A o to víc bude tvé okolí zajímat, jaká děla to vlastně nosíš... aby pak při bližším prozkoumání zjistili, že je to elektrickej vláček... co se tváří dospěle. Ve třiceti už máš věk na solidní hodinky... a to znamená, že už můžeš mít i dost odvahy neoslňovat počtem subdialů, nýbrž vyspělou vizualitou jednoduchých, čistých a kvalitních mechanických hodinek, které můžeš pořídit třeba i od Tissot za obdobnou cenu...
NIGHTinGALE Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Zdravím, chci se zeptat jestli je tady nějaký majitel těchto hodinek http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...prs-200-g10211/ ?? Abych se přiznal tenhle typ jsem viděl před 9 lety v jednom pánském časopisu a od té doby jsem si říkal, že je to přesně typ pro mě. Za rok slavím 30 let a jsem přesvědčen, že to pro mě bude hodnotný dárek. Má někdo zkušenost s tímto modelem? Na ruce jsem je ještě neměl, ale snad nebudou nějak extra velké nebo těžké:-) Nemám zápěstí zrovna nějak silné:-)) A co cena v nabídce je za 10341,- . Vím, že existují určitě lepší stroje, včetně mechanických, ale na ty se zrovna necítím. Nevydělávám zas tolik( cca 19000,- čistého). Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli. Ale o tom, už tady bylo řečeno. Dík za info. Martin Pokud si dáš na ruku stopky s třemi subdialy a ještě k tomu v kontrastním provedení, budeš na dálku v krátké košili zářit jak maják... A o to víc bude tvé okolí zajímat, jaká děla to vlastně nosíš... aby pak při bližším prozkoumání zjistili, že je to elektrickej vláček... co se tváří dospěle. Ve třiceti už máš věk na solidní hodinky... a to znamená, že už můžeš mít i dost odvahy neoslňovat počtem subdialů, nýbrž vyspělou vizualitou jednoduchých, čistých a kvalitních mechanických hodinek, které můžeš pořídit třeba i od Tissot za obdobnou cenu... ... a někteří mají dost odvahy i na to, Diskutére, aby si dali na ruku to, co se jim líbí. Bez ohledu na zdroj pohonu, kontrastnost, solidnost nebo názor Tvůj či okolí. Představ si, dokážeš-li to Bluewalker napsal doslova: "Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli." Ty ho neznáš, já ho neznám... Nikdo ho nezná lépe, než o sebe sama. A pokud se na ně cítí, tak proč ne? To Bluewalker: chceš-li za každou cenu quartz se subdialy, zvolil jsi dobře. Cena je slušná a hodinky tě svým provedení i životností jistě nezklamou. Podle mě jsi zvolil dobře. V daném ranku se mi líbí více, než obdobné Festiny, Seika či Casia.
Návštěvník Diskutér Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Zdravím, chci se zeptat jestli je tady nějaký majitel těchto hodinek http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...prs-200-g10211/ ?? Abych se přiznal tenhle typ jsem viděl před 9 lety v jednom pánském časopisu a od té doby jsem si říkal, že je to přesně typ pro mě. Za rok slavím 30 let a jsem přesvědčen, že to pro mě bude hodnotný dárek. Má někdo zkušenost s tímto modelem? Na ruce jsem je ještě neměl, ale snad nebudou nějak extra velké nebo těžké:-) Nemám zápěstí zrovna nějak silné:-)) A co cena v nabídce je za 10341,- . Vím, že existují určitě lepší stroje, včetně mechanických, ale na ty se zrovna necítím. Nevydělávám zas tolik( cca 19000,- čistého). Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli. Ale o tom, už tady bylo řečeno. Dík za info. Martin Pokud si dáš na ruku stopky s třemi subdialy a ještě k tomu v kontrastním provedení, budeš na dálku v krátké košili zářit jak maják... A o to víc bude tvé okolí zajímat, jaká děla to vlastně nosíš... aby pak při bližším prozkoumání zjistili, že je to elektrickej vláček... co se tváří dospěle. Ve třiceti už máš věk na solidní hodinky... a to znamená, že už můžeš mít i dost odvahy neoslňovat počtem subdialů, nýbrž vyspělou vizualitou jednoduchých, čistých a kvalitních mechanických hodinek, které můžeš pořídit třeba i od Tissot za obdobnou cenu... ... a někteří mají dost odvahy i na to, Diskutére, aby si dali na ruku to, co se jim líbí. Bez ohledu na zdroj pohonu, kontrastnost, solidnost nebo názor Tvůj či okolí. Představ si, dokážeš-li to Bluewalker napsal doslova: "Myslím, že hodinky odráží obraz o svém majiteli." Ty ho neznáš, já ho neznám... Nikdo ho nezná lépe, než o sebe sama. A pokud se na ně cítí, tak proč ne? To Bluewalker: chceš-li za každou cenu quartz se subdialy, zvolil jsi dobře. Cena je slušná a hodinky tě svým provedení i životností jistě nezklamou. Podle mě jsi zvolil dobře. V daném ranku se mi líbí více, než obdobné Festiny, Seika či Casia. Souhlas... Gale, přesně, jak píšeš, někdo má odvahu na hodinky bez ohledu na Q se subdialy, bez ohledu na tvé hodnocení a bez ohledu, jestli se ti líbí více či méně, než Festiny či Seika
NIGHTinGALE Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 ... a někdo má odvahu jen "diskutovat" (čti kecat a rýpat), leč pohled na svoje oholené zápěstí s hodinkami nám nedopřeje, viď? Ať žije odvaha!!! Uráááááá!!!
Návštěvník Diskutér Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 ... a někdo má odvahu jen \"diskutovat\" (čti kecat a rýpat), leč pohled na svoje oholené zápěstí s hodinkami nám nedopřeje, viď? Ať žije odvaha!!! Uráááááá!!! Nehodnoť mně, hodnoť můj pohled na věc... Gale... jsem ochlupen minimálně dle normy chlapského bejka či bejčího chlapa P.S. V životě by mě zde nenapadlo, snažit se zjistit, jaké tu má kdo hodinky... pouvažuj prosím o této myšlénce.
Kid_A Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 tolja -> Le Locle nejsou nezajímavé ani v černém vyvedení
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 ... a někdo má odvahu jen \"diskutovat\" (čti kecat a rýpat), leč pohled na svoje oholené zápěstí s hodinkami nám nedopřeje, viď? Ať žije odvaha!!! Uráááááá!!! Nehodnoť mně, hodnoť můj pohled na věc... Gale... jsem ochlupen minimálně dle normy chlapského bejka či bejčího chlapa P.S. V životě by mě zde nenapadlo, snažit se zjistit, jaké tu má kdo hodinky... pouvažuj prosím o této myšlénce. To není myšlenka, věř mi. Myšlenky mohou být podnětné, občas třebas i hloupé, sloužit k zamyšlení, mohou se tesat do kamene, mohou být okřídlené, ... To tvé je jen 14 lichých slov beze smyslu. Nic víc. I já tímto přestávám krmit exhibujícího tro(t)la, ač jsem ti chtěl dát šanci. Tečka.
dubraro Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 jsou dobré, ale na chronomagu příliš fandů asi nezískají vem si raděj Le Locle automaty Le Locle vypadají velmi střízlivě, solidně a dospěle a chtěl jsem si je pořídit. Pak jsem je ale viděl ze spodní strany a nevěřil jsem vlastním očím. Kdo ještě neměl tu příležitost - zde jsou.
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 jsou dobré, ale na chronomagu příliš fandů asi nezískají vem si raděj Le Locle automaty Le Locle vypadají velmi střízlivě, solidně a dospěle a chtěl jsem si je pořídit. Pak jsem je ale viděl ze spodní strany a nevěřil jsem vlastním očím. Kdo ještě neměl tu příležitost - zde jsou. " To je hnus, velebnosti "
boo-beek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Nijak zvlášť. Navíc, ruku do ohně za to ale nedám, tohle myslím nemají všechny LeLocle - pouze edice k výročí 150 let Tissot...
klobadysek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 jsou dobré, ale na chronomagu příliš fandů asi nezískají vem si raděj Le Locle automaty Le Locle vypadají velmi střízlivě, solidně a dospěle a chtěl jsem si je pořídit. Pak jsem je ale viděl ze spodní strany a nevěřil jsem vlastním očím. Kdo ještě neměl tu příležitost - zde jsou. Tohle je jedna verze dynka, existuje jeste jedna strizlivejsi. Tohle ma byt "vyrocni"edice. Pred 14 dni jsem sledoval jednu aukci na e bay, nove a konecna cena byla pouhych ?190 - pakatel za takove hezke hodinky. Bylo malo prihazovacu - jen 4.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se