Petr4271 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 hledal jsem ale nenašel. Dotaz zní, zda-li nemá někdo tuto zkušenost. Polywatch na odstranění vnějšího antireflexu. V mém případě k odstranění z Fortis B-42.Děkuji.
Mechac Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 take by me velmi zajimalo, snad se to dozvim ted v patek - dam vedet.
Petr4271 Odesláno 22. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 To: Mechac tak co? Nejaký progres pls ...
Mechac Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Ahoj, bohuzel ten clovek s tim proste nema zkusenosti, takze jsem nezjistil nic. Budu si kupovat na Fortisy nove sklo s AR.
villain83 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Ahoj, bohuzel ten clovek s tim proste nema zkusenosti, takze jsem nezjistil nic. Budu si kupovat na Fortisy nove sklo s AR. Kamos si nechaval na Marinemasterech odstranit AR,pan mu to delal nejakou pastou,stalo to par korun.Novy origo sklo na B-42 stoji myslim kolem bura.
Petr4271 Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Novy sklo s oboustranným AR podle mě problém neřeši, minimálně pokud je výrobce skla stejný jako u Fortis z továrny. Hodinky mám dva měsíce a mikroškrábance se objevily po dvou týdnech. nejdřív málo teď už kompletně po krajích skla. Jistě nemusím říkat jak jsem se o hodinky jako nové staral a stále je leštil. Při zjištění prvních mikroškrábanců jsem je pucoval do rozleštění papírovými ubrousky a až pak zjistil, že na AR je to to nejhorší :/
Návštěvník Kamil Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Měl by to zvládnout každý hodinář nebo kdokoliv šikovný. Leštící kotouč a Polywatch, otázka pár minut. Něčím bych oblepil lunetu, pokud ji hodinky mají.
villain83 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Novy sklo s oboustranným AR podle mě problém neřeši, minimálně pokud je výrobce skla stejný jako u Fortis z továrny. Hodinky mám dva měsíce a mikroškrábance se objevily po dvou týdnech. nejdřív málo teď už kompletně po krajích skla. Jistě nemusím říkat jak jsem se o hodinky jako nové staral a stále je leštil. Při zjištění prvních mikroškrábanců jsem je pucoval do rozleštění papírovými ubrousky a až pak zjistil, že na AR je to to nejhorší :/ No,nemyslim si,ze by intenzivni "lesteni" cimkoli papirovym tomu antireflexu pomohlo,nekde se to tu kdysi resilo,ze papirovejma ubrouskama nee...
Petr4271 Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 chystám se na to sám, jsem připraven na hodiny práce, jen tý lunety se trochu bojím. budu muset opatrně
villain83 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 chystám se na to sám, jsem připraven na hodiny práce, jen tý lunety se trochu bojím. budu muset opatrně ja myslim,ze kdyz poradne oblepis lunetu,za par minut je hotovo,neboj se zabrat,pac on ten AR jinak drzi pomerne fest.Pak se pochlub...
alois Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ahoj všichni, čím na ten AR? poraďte..děkuji
Návštěvník jan333 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 diamnatova pasta a lunetu radeji sundej nez oblepuj
Juraj11 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 kuci,máte někdo ten AR sundanej,jak to bez něj vypadá,je to hodně poznat?
Návštěvník Kamil Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Tady máš fotky. Před prodejem se odstraňoval vnější AR, i ty mikroškrábanečky byly hodně vidět. Proto bych do budoucna radši kupoval hodinky pouze s vnitřním AR, třeba Victorinoxy mají většinou jen vnitřní a ještě k tomu trojitý a vypadá to skvěle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Kamile díky,já jej dneska nechal odstranit a mám trochu obavy z výsledku ,no uvidíme
vladimir72 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Na velmi jemné vyleštění čehokoli, a tudíž i na velmi šetrné odstranění vnějšího AR fungují perfektně dámská leštítka na nehty.Jsou to takové poloměkké kvádříky na delších stranách se čtyřmi stupni jemnosti leštěníZ banggoodu vám jich pošlou za 3 babky 5
ave1112 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Vonkajší AR sa dá odleštiť aj Unipol pastou a k tomu potrebuješ hadr z mikrovlákna a vela trpezlivosti:-) mám to odskušané :-)
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Já to jednou dělal filcovym kotoučem ve vrtačce. Pomalý otáčky a nasucho. Za 10 vteřin to bylo dole. Pastou a rucne jsem se s tim crcal několik minut. Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem km.kmk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se