Arthur N. Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Moje 35 ročne Certiny DS N2 stale šlapu , na tu dobu 20 at. wr elegantne hodiny Q rarita 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října modry pětky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října kdysi v praveku vymamene SCVS od pebe 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října maly GS pro chudy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 4 hodinami, Arthur N. napsal: kdysi v praveku vymamene SCVS od pebe nojono, jen ten origo tah, co máš na SARBech, tam patří 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 11 minutami, pebe napsal: nojono, jen ten origo tah, co máš na SARBech, tam patří vim, mam i svetly SARB035 a pak SCVS001 se zlatyma ruckama a tam se mi ten jemnejsi tah libi vic Jak se nosi ten titan?To musi byt hooodne pohodlny,co? Titanovy zadny nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 8 minutami, Arthur N. napsal: vim, mam i svetly SARB035 a pak SCVS001 se zlatyma ruckama a tam se mi ten jemnejsi tah libi vic Jak se nosi ten titan?To musi byt hooodne pohodlny,co? Titanovy zadny nemam. 54 gramů, je to super celkové jsem spokojený, jen ten tah mi vychází buď hodně natěsno nebo hodně volný (když uberu/přidám článek). objednal jsem tohle tak uvidíme https://unclestraps.com/products/seiko-stock-replacement-clasp?variant=43446903177449 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října seřizování času 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 36 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října King Seiko na novém řemenu Eulit Country. A asi dlouho na tomhle řemenu zůstanou , jednoduše proto že je tak natěsno že už mi nejde sundat 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Pořád 36mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se