Tenglis Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Kluci, vy jste tady odborníci na malé hodinky. Já se v tom donedávna vůbec neorientoval. Poraďte, prosím, nějaké potápky okolo 36-38 mm. Po prodělané nemoci jsem nějak zhubnul (nejvíc mi samozřejmě vždycky zhubne levá ruka, na které nosím hodinky...), a už i 40 mm je pro mě docela dost. Nejvíc mi teď sedí datejusty 36 mm... Něco do 50 K, na tahu, renomovanější značka, automat, černý cifr, datum, ocel/titan. Ne vyloženě vintage. Ne microbrandy. děkuji!
horal Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Mrkni na Squale. Squale 1545 Black Steel Bracelet Průměr / výška: 40 mm / 12 mm. .... zápěstí po nemoci zase zesílí
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Nivada Grenchen 38mm puzdro, budu aj na Micro Praha
papun Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu @Tenglis Dej si třeba na Helveti filtr a máš tam toho mrtě. Třeba: Edox, Mido, Laco, Cerina. Vlastně mě překvapilo, že toho je tolik.
Tenglis Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Tak trochu jsem tušil, že z toho vylezou ty Mido Oceanstary
papun Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu @Tenglis Jaký máš obvod ruky? Já mám rád malé hodinky. Nicméně zrovna potápky, které mají velkou lunetu se opticky chovají na ruce úpně jinak. Nosím třeba Citizen Promaster NY0086-16LE, které jsou 42 mm a sedí suprově. Nicméně možná si to zkoušel a víš co přesně chceš. Ale kdyby náhodou ne, tak raději předávám tuto zkušenost. Jo a ještě bych zvážil zajímavou alternativu a to Doxa 200T.
Tenglis Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Diky za tipy. Doxy jsem ještě neměl, tak možná uz je na čase. Já mám levé zápěstí 16 cm, ale mám tam jeste takovou zvláštní anomalii, takovou jakoby prohluben, ze je to pocitově ještě min kdybych nosil hodinky na prave, tak nemam problem...
Roman-ZA Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 3 hodinami, Tenglis napsal: Tak trochu jsem tušil, že z toho vylezou ty Mido Oceanstary 38mm puzdro?
papun Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu 39 https://www.helveti.cz/mido-ocean-star-39-m026-907-11-061-00 1
papun Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 49 minutami, Tenglis napsal: Diky za tipy. Doxy jsem ještě neměl, tak možná uz je na čase. Já mám levé zápěstí 16 cm, ale mám tam jeste takovou zvláštní anomalii, takovou jakoby prohluben, ze je to pocitově ještě min kdybych nosil hodinky na prave, tak nemam problem... Já je koupil s tím, že jsem vůbec nevědel jestli je jako potřebuju. A teď jsou na TOP 3 a nosím je hodně. Navíc jsou to ty oranžové, což mě černociferníka ještě více znejistilo, ale jsou boží. Ta oranžová mi osvěžila život.
Tenglis Odesláno čtvrtek v 10:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:02 Chlapci, diky za rady a doporučení. Byla to rychlovka. Doxy jsou doma 5 1
Tenglis Odesláno čtvrtek v 11:10 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:10 Vlastně jsou perfektní. Lepší než jsem čekal. Velikost naprosto ideální. Navíc, poprvé mám hodinky na "rýžovém" tahu, a ten je skutečně ultra pohodlný. Navíc dost funky. Ani ta spona se mi nezdá nijak nepřiměřeně masivní. Extenze je fenomenální. Zatím jediná slabší věc je ten odepínací mechanismus na sponě. Na můj vkus jde stlačit a rozepnout příliš lehce. Na běžné nošení do kanclu je to OK, ale vzhledem k tomu, že to mají používat skuteční potápěči, tak bych čekal trochu tužší/pevnější chod. Ale celkově radost jak sviňa.
Harwey Odesláno čtvrtek v 11:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:38 nahodou na nejake veselsie farbicky si nemal zalusk?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se