Zmrzlinar Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V poslední době se dělá malých hodinek už mraky a není problém si vybrat v libovolném stylu i cenové kategorii. Pod 40 mm si vezme na ruku i kdejaký "chlapák", tak mi přijde, že toto vlákno začíná pobývat smyslu. Návrh - neutáhneme šrouby a neuděláme s "strictly under 40 mm" třeba "strictly under 38 mm"? Já sem jinak vlastně už nekoukám, když zde dlouhodobě vidím většinu hodinek, co potkávám úplně běžně i v ostatních vláknech (do Paneraie nechodím).
Arthur N. Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března před 4 hodinami, Zmrzlinar napsal: V poslední době se dělá malých hodinek už mraky a není problém si vybrat v libovolném stylu i cenové kategorii. Pod 40 mm si vezme na ruku i kdejaký "chlapák", tak mi přijde, že toto vlákno začíná pobývat smyslu. Návrh - neutáhneme šrouby a neuděláme s "strictly under 40 mm" třeba "strictly under 38 mm"? Já sem jinak vlastně už nekoukám, když zde dlouhodobě vidím většinu hodinek, co potkávám úplně běžně i v ostatních vláknech (do Paneraie nechodím). klidně, stejně větší hodinky skoro nemám, na mém zápěstí jsou i 35mm obří
Hector_24 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Oris PointerDate z roku cca 1945-1950. Poradne male hodinky- 34mm pokud se nepletu 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se