Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno

Skara ty jsou pekny. Junghans se mi fakt libi jakym smerem se ubira...

Asi to budou moje definitivni :-) Zatim jsem krome Junghansu nenasel tak verne udelane reedice modelu ze 60. let...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ty SARB017 musí člověk podle mě jen zbožňovat, nebo nenávidět :) Já jsem ta první kategorie a moc se mi to líbí na hnědým řemenu.

Třeba si je jednou pořídím...

Odesláno

Souhlasím s Tebou. Já jsem před tím nosil hodinky 42-44mm, takže když jsem je vybalil, byl to velikostní šok a myslel jsem, že je obratem prodám. V září to bude druhý rok, kdy je nosím 355 dní v roce, na zbytek připadají dny bez hodinek nebo větrám jiné čistě z lítosti :D. Jsou extrémně pohodlné na tahu a můžeš se vyřádit i s řemeny. Určitě si je pořiď, dokud jsou snadno k mání.

Odesláno

Tak jsem včera přesedlal z 45mm na 38mm a zatím si to pochvaluju. Netrhá mi to rukávy ani ruce (téměř 300g Deep Blue vs Hamilton, které skoro necítím). Pro srovnání oba kousky.

post-34813-0-33153500-1460057459_thumb.jpg

post-34813-0-59636200-1460057463_thumb.jpg

post-34813-0-48179600-1460057486_thumb.jpg

post-34813-0-21580400-1460057489_thumb.jpg

Odesláno

Zibarek - díky :-). Ve skutečnosti to vypadalo lépe, ale po změně směrem k malým hodinkám jsem pochopil, že současná móda velkých ciferníků je zčásti iracionální. Čas lze odečíst stejně dobře i z hodinek < 40mm a pohodlí nošení je nesrovnatelné (mám ruku 19,5cm). Nehledě na to, že při výšce těch potápek (já vím, z průměrem to nemusí souviset) jsem daleko častěji bral o futra.

Odesláno

Presne tak. Mal som tiez rozmery 44 - 45mm. Vzdy som nieco trafil :) Teraz mam 40mm a som maximalne spokojny. Cakam este na SMITHS PRS-29B o rozmere 39mm.

Odesláno

SMITHS PRS-29B - tak ty vypadají dost dobře, jen ta dvanáctka by mi asi chyběla :-).

Su to brane ako vojenske hodinky, tak asi z toho dovodu tam nie je. Cakat na ne skoro 2 mesiace bude ocistec :death:

Odesláno

Su to brane ako vojenske hodinky, tak asi z toho dovodu tam nie je. Cakat na ne skoro 2 mesiace bude ocistec :death:

Tak často to "těšení se" je lepší, než když je pak má člověk na ruce :-).

Odesláno

Tak často to "těšení se" je lepší, než když je pak má člověk na ruce :-).

To ano, ale vsetko s mierou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...