AndyAaron Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 J.M.H. :-)Skara ty jsou pekny. Junghans se mi fakt libi jakym smerem se ubira...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Skara ty jsou pekny. Junghans se mi fakt libi jakym smerem se ubira...Asi to budou moje definitivni :-) Zatim jsem krome Junghansu nenasel tak verne udelane reedice modelu ze 60. let...
Jiribartl Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Nikdy jsem neměl v oblibě malé hodinky, ale perfektně se nosí a sedí na ruce. Tak mám také jedny
stosi Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Taky bych rád uměl takové fotky alpinistů, ale vždycky to nečím zazdím.Pěkné fotky, za mě díky.
bobrjak Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Ty SARB017 musí člověk podle mě jen zbožňovat, nebo nenávidět Já jsem ta první kategorie a moc se mi to líbí na hnědým řemenu.Třeba si je jednou pořídím...
stosi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Souhlasím s Tebou. Já jsem před tím nosil hodinky 42-44mm, takže když jsem je vybalil, byl to velikostní šok a myslel jsem, že je obratem prodám. V září to bude druhý rok, kdy je nosím 355 dní v roce, na zbytek připadají dny bez hodinek nebo větrám jiné čistě z lítosti . Jsou extrémně pohodlné na tahu a můžeš se vyřádit i s řemeny. Určitě si je pořiď, dokud jsou snadno k mání.
zibarek Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Moje nejpohodlnější. 37mm bez korunky na zápěstí 18,5 cm.
TomiTT Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tak jsem včera přesedlal z 45mm na 38mm a zatím si to pochvaluju. Netrhá mi to rukávy ani ruce (téměř 300g Deep Blue vs Hamilton, které skoro necítím). Pro srovnání oba kousky.
zibarek Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 TomiTT - ty Hamiltony ti sedí na ruce mnohem lépe.
TomiTT Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Zibarek - díky :-). Ve skutečnosti to vypadalo lépe, ale po změně směrem k malým hodinkám jsem pochopil, že současná móda velkých ciferníků je zčásti iracionální. Čas lze odečíst stejně dobře i z hodinek < 40mm a pohodlí nošení je nesrovnatelné (mám ruku 19,5cm). Nehledě na to, že při výšce těch potápek (já vím, z průměrem to nemusí souviset) jsem daleko častěji bral o futra.
Roman-ZA Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Presne tak. Mal som tiez rozmery 44 - 45mm. Vzdy som nieco trafil Teraz mam 40mm a som maximalne spokojny. Cakam este na SMITHS PRS-29B o rozmere 39mm.
TomiTT Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 SMITHS PRS-29B - tak ty vypadají dost dobře, jen ta dvanáctka by mi asi chyběla :-).
Roman-ZA Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 SMITHS PRS-29B - tak ty vypadají dost dobře, jen ta dvanáctka by mi asi chyběla :-).Su to brane ako vojenske hodinky, tak asi z toho dovodu tam nie je. Cakat na ne skoro 2 mesiace bude ocistec
TomiTT Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Su to brane ako vojenske hodinky, tak asi z toho dovodu tam nie je. Cakat na ne skoro 2 mesiace bude ocistec Tak často to "těšení se" je lepší, než když je pak má člověk na ruce :-).
warann Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Tvl koukám tady na to a mám cukání koupit zpět Mark XV.
Roman-ZA Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Tak často to "těšení se" je lepší, než když je pak má člověk na ruce :-).To ano, ale vsetko s mierou
cortes1990 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Dnes na chvilku Chaika Octagonal 33mm krasny mint stav
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se