moco Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Zdravým, mam problem.....při dovolé u moře mě "smetla" vlna a při kotrmelcích po mořském dnu jsem si udělal na hodinkách menší "vryp" (řekněme hodně škaredý škrábanec nebo otisk) od kamene. Pujde tato "nová komplikace" na pouzdře "vyžehlit", jít do autorizovaného servisu? Nebo stačí nějaký šikovný hodinář (jsem z OLOMOUCE). Hodinky mam rok a jedná se o Tissot Heritage PR 516. Škrábanec je na čelní straně pouzdra (matný povrch).Díky Michal
People Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Ja by som ich predal. Uz nikdy k nim nebudes mat taky vztah ako k neposkodenym.
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Tissotky maji hodne meky pouzdra. Pokud jsi z Ol, tak zajed do Chomoutova za Valisem, ten ti rekne co a jak a urcite to opravi. odesláno přes moji Ťapku Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Juraj11
villain83 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Vyfot to,treba to nebude takova traga..
moco Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 tady je foto, myslím, že na prodej to nebude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 To jsem cekal horsi,souhlas s Honzou,to by melo jit pryc,nevim,jestli uplne,ale uz jsem videl horsi zarezy,ktery se opravily...zkus nekoho z mistnich hodinaru,co ti k tomu reknou...
valjoux Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Mám strach že to je hluboké a ta hrana taky nic moc, pouzdro vypadá pískované nebo matované. Spíš bych nechal udělat to.
moco Odesláno 30. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Zkusím to napřed odnest do tissotu, co mi řeknou. Mám je ještě v záruce. Jestli kolem toho budou chodit jako kolem horké kaše, tak to rád svěřím někomu zkušenějšímu. Mám pocit, že autorizované servisy, nejen u hodinek, poškozené díly hned raději mění, než aby si s tím daly práci.
Juraj11 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Zkusím to napřed odnest do tissotu, co mi řeknou. Mám je ještě v záruce. Jestli kolem toho budou chodit jako kolem horké kaše, tak to rád svěřím někomu zkušenějšímu. Mám pocit, že autorizované servisy, nejen u hodinek, poškozené díly hned raději mění, než aby si s tím daly práci.no nevím.Poškození jsi si zavinil ty-není to výrobní vada.upřímně s tímto si myslím,že tě pošlou do ..... .Jak jsem psal-pokud to tak dopadne,hoď to Valisovi,opravoval už mnohem horší šrámy
sibirnaya Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 do tissotu je nenos, napis clenovi valis, umi to vyvarit, ale pocitej tak dva tisice..
villain83 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Na reklamaci rovnou zapomen,to je jako kdyby sis do kapoty novyho auta poslal krumpac a chtel uplatnit zaruku,myslim,ze to fakt nema smysl.Maximalne ti nabidnou vymenu pouzdra a ta vyjde podstatne draz,nez varianta,kterou ti navrhuje sibir.
moco Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 no nevím.Poškození jsi si zavinil ty-není to výrobní vada.upřímně s tímto si myslím,že tě pošlou do ..... .Jak jsem psal-pokud to tak dopadne,hoď to Valisovi,opravoval už mnohem horší šrámy Ja tím nemyslel, že mi to vyreklamují , ale že by měli vědět co s tím, když to jsou jejich hodinky.
valjoux Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Věřím že znaj jedinou možnost , vyměnit za nějakou tu kačku.
here Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Ja bych s tim rozhodne nedelal nic. Pokud je hodlas nosit, tak za par let tam toho bude jednou tolik. Rady typu, abys je prodal, je predpokladam mysleno jako vtip.
moco Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) Ja bych s tim rozhodne nedelal nic. Pokud je hodlas nosit, tak za par let tam toho bude jednou tolik. Rady typu, abys je prodal, je predpokladam mysleno jako vtip.To máš taky pravdu....počkám až tam bude více ťukanců. Je to asi jako když si na autě necháš spravit odřené dveře a za týden ti ty dveře stejně u kauflandu zase nějaký důchodce "napraví" vozíkem :-))) Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem moco
pekl76 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Ahoj. Mam na svych PRS516 neco podobnyho a taky nevim co s tim. Tak dej pak vedet, jak jsi to vyresil. diky
moco Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Ahoj. Zatim jsem to vyresil tak,ze jsem koupil Becka a tissotky ted neresim a pockam si na par dalsich nehod s nimi a pak to dam do pucu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se