Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravým, mam problem.....při dovolé u moře mě "smetla" vlna a při kotrmelcích po mořském dnu jsem si udělal na hodinkách menší "vryp" (řekněme hodně škaredý škrábanec nebo otisk) od kamene. Pujde tato "nová komplikace" na pouzdře "vyžehlit", jít do autorizovaného servisu? Nebo stačí nějaký šikovný hodinář (jsem z OLOMOUCE). Hodinky mam rok a jedná se o Tissot Heritage PR 516. Škrábanec je na čelní straně pouzdra (matný povrch).

Díky Michal

Odesláno (upraveno)

Tissotky maji hodne meky pouzdra. Pokud jsi z Ol, tak zajed do Chomoutova za Valisem, ten ti rekne co a jak a urcite to opravi.

odesláno přes moji Ťapku

Upraveno uživatelem Juraj11
Odesláno

Zkusím to napřed odnest do tissotu, co mi řeknou. Mám je ještě v záruce. Jestli kolem toho budou chodit jako kolem horké kaše, tak to rád svěřím někomu zkušenějšímu. Mám pocit, že autorizované servisy, nejen u hodinek, poškozené díly hned raději mění, než aby si s tím daly práci.

Odesláno

Zkusím to napřed odnest do tissotu, co mi řeknou. Mám je ještě v záruce. Jestli kolem toho budou chodit jako kolem horké kaše, tak to rád svěřím někomu zkušenějšímu. Mám pocit, že autorizované servisy, nejen u hodinek, poškozené díly hned raději mění, než aby si s tím daly práci.

no nevím.Poškození jsi si zavinil ty-není to výrobní vada.upřímně s tímto si myslím,že tě pošlou do ..... .Jak jsem psal-pokud to tak dopadne,hoď to Valisovi,opravoval už mnohem horší šrámy ;) 

Odesláno

Na reklamaci rovnou zapomen,to je jako kdyby sis do kapoty novyho auta poslal krumpac a chtel uplatnit zaruku,myslim,ze to fakt nema smysl.Maximalne ti nabidnou vymenu pouzdra a ta vyjde podstatne draz,nez varianta,kterou ti navrhuje sibir.

Odesláno

no nevím.Poškození jsi si zavinil ty-není to výrobní vada.upřímně s tímto si myslím,že tě pošlou do ..... .Jak jsem psal-pokud to tak dopadne,hoď to Valisovi,opravoval už mnohem horší šrámy ;)

Ja tím nemyslel, že mi to vyreklamují :eek: , ale že by měli vědět co s tím, když to jsou jejich hodinky.

Odesláno

Ja bych s tim rozhodne nedelal nic. Pokud je hodlas nosit, tak za par let tam toho bude jednou tolik. Rady typu, abys je prodal, je predpokladam mysleno jako vtip.

Odesláno (upraveno)

Ja bych s tim rozhodne nedelal nic. Pokud je hodlas nosit, tak za par let tam toho bude jednou tolik. Rady typu, abys je prodal, je predpokladam mysleno jako vtip.

To máš taky pravdu....počkám až tam bude více ťukanců. Je to asi jako když si na autě necháš spravit odřené dveře a za týden ti ty dveře stejně u kauflandu zase nějaký důchodce "napraví" vozíkem :-)))

Upraveno uživatelem moco
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Ahoj. Zatim jsem to vyresil tak,ze jsem koupil Becka a tissotky ted neresim a pockam si na par dalsich nehod s nimi a pak to dam do pucu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...