HonzaS Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Pletu se, nebo to, že se mi při natahování korunkou otáčí rotor (to závažíčko na automatické natahování - nejsem si jistý správným názvem) není úplně v pořádku?
typograf Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Když při natahování netočíš s korunkou rychle, prudce, normálně, nýbrž pozvolna jakoby pod tlakem působíš a hodinky jsou ve vodorovné poloze, tak lze rotor i roztočit, ale chce to opravdu cit.
HonzaS Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Problém je ten, že rotor roztočím pokaždé a v jakékoli poloze. Navíc chvílemi jako by někde prokluzovala nějaká spojka. Nikdy jsem to nezkoumal, ale podle citu a sluchu se ty hodinky při natahování chovají jinak než dřív.
gandalf Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 A funguje ten ruční nátah? Nebo to prokluzuje?
HonzaS Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Rotor se točí jak šílený, ale zdá se, že hodinky jsou natažené.
gandalf Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Tak je vyzkoušej, jakou maj rezervu.
BUBÁK Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Vzhledem k popsané závadě doporučuji hodináře.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Když natahuju Swatchky, točí se taky.
Foundryman Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Schválně jsem zkusil Swatch a Gruen, rotor se škube, ale netočí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se