Přejít na obsah

Anketa dream watch  

88 hlasů

1. 1. Co jsem ochoten udělat?

• Sehnat druhé zaměstnání nebo brigádu
      2
    • Změnit zaměstnání
      3
    • Změnit bydliště
      1
    • Vzít si úvěr nebo půjčku
      0
    • Šetřit
      52
    • Jakoukoli činnost směřující ke splnění snu
      8
    • Naprosto nic, je to jen sen
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mal som na mysli inzerat v tvojom podpise. Vseobecne sa tu predavat nemoze pokial nie si na fore registrovany minimalne 6 mesiacov a nenapisal si aspon 50 prispevkov. Uz tu bolo vela snah, kedy sa novi clenovnia pokusali prepasovat inzerat a moderatori to potom rusili, tak to neber ako nejake odsudenie, ale skor len upozornenie. Ale neber to v zlom, nechcem ta hadzat do jedneho vreca s tymi, co im ide primarne len o predaj :cheers:

Samozřejmě vím, taky jsem tady o rok déle než ty, takže ne zas takový nováček :) Jestli ten ciferník prodám je mi celkem fuk a vždycky můžu napsat známému, aby mi vystavil inzerát. Tím bych ten offtopic uzavřel :)

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

snít je krásný, zatím mi stačí jen obrázky těch snů na netu  :sleeping_03anim:

Odesláno

Zatím si teprve ujasňuju, o čem ten sen vlastně bude. A jako první krok jsem si objednal qartzový Seika. Vím, zní to divně, ale dlouhý roky jsem hodinky nenosil, takže se chci znovu naučit mít něco na ruce za relativně pár peněz. A až časem koupím první automaty (je mi jasný, že půjdu spíš tímhle směrem), tak počítám že zůstanou na ty akce, kde bych se o automaty kvůli otřesům moc bál.

Odesláno

Nějaké dream watch už jsem měl a neuváženě se jich zbavil. Teď zrovna jsem se svojí sestavou spokojen a o neurčitých dream watch jen sním. Až snít přestanu, odhlásím se ze servru a budu ...

Odesláno

Ja som si svoje dream watch radsej rovno kupil. Teda aspon tie zatial posledne. Je to Omega Seamaster Aqua Terra Co-axial. Mam uz pre istotu dvoje.

Mozno jedna rada: Ak sa chces pokusenia zbavit, tak mu podlahni.

Zial nefunguje to v pripade, ze sa pokusenie prilis casto meni.

Sent from my iPad using Tapatalk

Návštěvník PavelB
Odesláno

Zacal jsem kourit. A protoze kvuli tomu umru driv, muzu se vykaslat na sporeni na stari :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Trávím mnohem více času v práci, než se svými milovanými, to už musí k.rva stačit... :frusty:

Tak tohle bych kvuli hodinkam neobetoval,ani kvuli dreamwatch...ale to je muj pohled,samozrejme kazdyho vec:-)

Odesláno

Tak tohle bych kvuli hodinkam neobetoval,ani kvuli dreamwatch...ale to je muj pohled,samozrejme kazdyho vec:-)

no tak pokud jsi 8,5 hodiny v práci a 8 hodin spíš, na zbytek jaksi zbyde nejmíň času... ;)

Odesláno

"Našel" jsem si partnerku. Ne že by mi je koupila, ale nechodím na tahy, atd. Díky tomu jsem časem ušetřil potřebnou částku, aniž by mi ty peníze kdekoliv chyběly.

Jo tak to u mne nová partnerka měla stejný dopad s těmi tahy, ale ušetřené peníze šly na svatbu a teď už i na mimčo  :))) ... ale poctivě odkládám peníze, které nám nechybí a uvidíme.

Odesláno

no tak pokud jsi 8,5 hodiny v práci a 8 hodin spíš, na zbytek jaksi zbyde nejmíň času... ;)

Ale jo,ja tady nechci hrat na nejakou citlivku,vubec ne,ani apelovat na tvoje svedomi,to uz tuplem ne,pochopil jsem to jen tak(dle nazvu vlakna),ze ty konkretne kvuli svym dreamwatch makas vic,nez driv..tot vse,asi jsem to blbe pochopil...

Odesláno

Ale jo,ja tady nechci hrat na nejakou citlivku,vubec ne,ani apelovat na tvoje svedomi,to uz tuplem ne,pochopil jsem to jen tak(dle nazvu vlakna),ze ty konkretne kvuli svym dreamwatch makas vic,nez driv..tot vse,asi jsem to blbe pochopil...

jasný, ale neboj, nejsem magor, jsem jen chronomagor  :cheers:

Odesláno

Nic,naprosto nic.Buď to přijde,nebo ne.Hodinky miluju,ale je toho spousta co víc.

100% identifikace a souzneni s touto myslenkou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...