Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rad bych dve trika, ale pockam s objednavkou na specifikaci velikosti.

Musíš brát dvě velikosti jako já :-). Když bude to větší příliš, dostane ho táta :D.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Já jsem až teď objevil toto vlákno, takže kdyby to ještě šlo, tak se také přidávám, 1x nebesky modrá a 1x antracitová. Velikost L. Díky.

Odesláno (upraveno)

Ja jen ze to zbytecne komplikujes. :) Mas s tim spoustu prace, taky uz jsem neco podobneho delal. Proste napis, ze 1 triko bude se vsim vsudy za 290 nebo kolik to vyjde, neco si prihod a nemusis nic rozepisovat. Vsichni to radi zaplatime, dvacka vic nebo min nikoho nevytrhne.

Rad bych dve trika, ale pockam s objednavkou na specifikaci velikosti.

Nic nekomplikuju. U všeho by mělo být DPH, počkám na nabídku. Nebudu si na tom přihazovat nic, nechci z toho profitovat, mám takové zásady. Specifikace velikostí snad dnes dorazí spolu s návrhy. Tady update:

post-29179-0-23753800-1407822705_thumb.png

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

A teď horší zprávy, z pracovníka reklamky vypadlo následovné (i když mi předtím písemně dal 200g/m2 a 100% BA):

ďakujem za Vaše maily. Cenovú kalkuláciu definitívne urobíme až výšivke a výbere polokošele.

Polokošele Adler sú tri typy:

1. Pique Polo, materiál: 65%Ba+35%PES, 200g/m2, S-XXXL, 3 gombíky na zapínanie, bočné švy
  2. Cotton, 100% BA, 170g/m2, S-XXL, 3 gombíky na zapínanie, rozparky v bočných švoch (pribalená je náprsná taštička, kde je možné realizovať výšivku a prišiť ju ku košeli)
  3. Single Jersey, 100% BA, 180g/m2, S-XXL, 2 gombíky na zapínanie, rozparky v bočných švoch.

Ak by ste trvali na Vašej podmienka 100% BA a min. 200g/m2, existujú polokošle od B&C (o málo drahšia) alebo Gildan (lacnejšia), James &Nicholson (výrazdne drahšia, Top trieda v reklamnom textile).

Veľkosť XXXL býva s 10% príplatkom a len v základných farbách.

Takže bych zkusil B&C. Zjistím ceny a tabulku velikostí.

Odesláno

Zkus prosím, ať ti nacení obě - B&C (o málo drahšia) alebo Gildan (lacnejšia). Uvidíme, jaký je rozdíl v ceně a hlavně, ať nám ze zkušenosti řekne, jaký je rozdíl v kvalitě, pokud nějaký ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...