PELDOLINO Odesláno 5. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Vidím,že zde se musím vyjadřovat velmi jasně : nemyslel jsem výrazem kvalitní ani tak tu kvalitu, ale spise dosahovanou přesnost. Omlouvám se mělo tam být přesnější. Ikdyž už slyším : a to jako že japonské strojky nebo strojky s nižším kmitem jsou méně přesné ? Podle teorie by to tak mělo být. Ale vraťme se k tématu : existuje tedy nějaký server kde lze ověřit výrobní číslo, nebo je tedy pro ověření kvality být znalec hodinek a danné značky.
utrejch Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 http://www.tagheuerregistration.com/index.jp?edge=registration.serialAle vraťme se k tématu : existuje tedy nějaký server kde lze ověřit výrobní číslo, nebo je tedy pro ověření kvality být znalec hodinek a danné značky.
Frantik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Vidím,že zde se musím vyjadřovat velmi jasně : nemyslel jsem výrazem kvalitní ani tak tu kvalitu, ale spise dosahovanou přesnost. Omlouvám se mělo tam být přesnější. Ikdyž už slyším : a to jako že japonské strojky nebo strojky s nižším kmitem jsou méně přesné ? Podle teorie by to tak mělo být. Ale vraťme se k tématu : existuje tedy nějaký server kde lze ověřit výrobní číslo, nebo je tedy pro ověření kvality být znalec hodinek a danné značky.Stačí když sem das fotku a info, kde jsi koupil a za kolik, říkáme ti to od zacatku. A minutu poté budes vědet.
DaLo Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Stačí když sem das fotku a info, kde jsi koupil a za kolik, říkáme ti to od zacatku. A minutu poté budes vědet.Nekecej, podle obrázků a ceny to přece nejde poznat!
Frantik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Stačí když sem das fotku a info, kde jsi koupil a za kolik, říkáme ti to od zacatku. A minutu poté budes vědet.Nekecej, podle obrázků a ceny to přece nejde poznat!No uvidíme :-) Jestli byly za 5 litru jako vyhodna koupe a uvidíme foto, tak to poznáme :-)
DaLo Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) No uvidíme :-) Jestli byly za 5 litru jako vyhodna koupe a uvidíme foto, tak to poznáme :-)Stejnak napises, ze je to fejk i kdyby byly pravy. Vrchni prudic a zlej clovek.) No a na fotky se teda tesim, dle dosavadniho prubehu vlakna to vypada slibne.) Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem DaLo
Frantik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Stejnak napises, ze je to fejk i kdyby byly pravy. Vrchni prudic a zlej clovek.) No a na fotky se teda tesim, dle dosavadniho prubehu vlakna to vypada slibne.)Napisu
Josef01 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) existuje tedy nějaký server kde lze ověřit výrobní číslo, nebo je tedy pro ověření kvality být znalec hodinek a danné značky. Podle výrobního čísla možná poznáš maximálně to, že se někde na internetu objeví informace, že patří k fejkům, to je asi vše, pravost ti to nezaručí. Nevím, proč zbytečně rozvíjíš bez fotek tuhle diskuzi, je to k ničemu. Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem Josef01
Mirek Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Měl bych takovou jednu věcnou poznámku : kamarád si koupil v Turecku na letišti carrera Calibre 36. Cena obvyklá a vypadali jako originál. Tak si celou dobu myslel, že má originál. Do doby než se tam něco pokazilo. Pak zjistil, že to originály opravdu nejsou. Byl tam strojek od Zenithu s vyritim Calibre Tag Heuer atd. Dokonce výrobní cislo bylo nakopirovane. Takže nemyslím, že zdařilej fik se da poznat jen z fotek a dle ceny ikdyž veřím, že bežnej fik mnohdy asi ano. To si z nás musí dělat pjdel někdo z nás
USER47 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Měl bych takovou jednu věcnou poznámku : kamarád si koupil v Turecku na letišti carrera Calibre 36. Cena obvyklá a vypadali jako originál. Tak si celou dobu myslel, že má originál. Do doby než se tam něco pokazilo. Pak zjistil, že to originály opravdu nejsou. Byl tam strojek od Zenithu s vyritim Calibre Tag Heuer atd. Dokonce výrobní cislo bylo nakopirovane. Takže nemyslím, že zdařilej fik se da poznat jen z fotek a dle ceny ikdyž veřím, že bežnej fik mnohdy asi ano.Ty vole, tohle je geniální story, taky bych chtěl nějakej padělek se strojkem Zenith.:-D Jestli to nebude spíš tím, že Calibre 36 opravdu JE lehce modifikovanej Zenith El Primero. Ono na letištích se moc padělků neprodává, pokud to tam teda nekoupil od nějakýho kolemjdoucího... Doufám, že je pak zahodil do odpadků jako bezcenej krám.:-D
PELDOLINO Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Jen pro ukázku , zde jsou dva obchody, které na stránkách TAG HEUERU nenajdete a rozhodně tam originály taky nekoupíte ikdyž si budete myslet, že ANO :http://www.mysaat.com/tag_heuer_erkek_saat_modelleri-alt-89.htmlhttp://www.konyalisaat.com.tr/kategori/tag-heuer/#/kampanya/0/page/3A sorry nejsem znalec hodinek stejně jako Vy zde i kdž už toho vím nepatrně více, takže mě název strojku El Primero neutkvěl ale ZENITH ano tak se omlouvám ! A to jsem ani netušil, že TAG a ZENITH patří do jedné investiční skupiny.Já jsem se mu hned divil, že si je tam koupil, měl zůstat u původního plánu a dovézt si zlato, protože Turecko je země fejků, možná ještě větší než čína ! Akorát na auta tam asi nenarazíte jinak lze sehnat vše a v různé kvalitě provedení !Hodinky se mu po delší době někde podařilo opravit...byla to prý nějaká banalita. Jinak Vaše ohlasy mě dovedli k myšlence, že až spolu budeme vyfotím je a jasem zvědav na názory fundovaných znalců :-)
USER47 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Zaprvý butiky na letištích mají obvykle zboží v pořádku, protože v opačným případě by tam dlouho nevydržely... Zadruhý i nabídka těch tebou linkovanejch shopů bude pravděpodobně v pohodě. To, že nejsou autorizovaný dealeři, nemusí nic moc znamenat. Kromě toho ty weby jsou plný i značek a modelů, co se fakt nefejkujou. Třeba zde tolik provařenej a oblíbenej Seiya Kobayashi taky není autorizovanej dealer Seika a přitom neprodává fejky.
gougy Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 skoro každej novej člen má potřebu na fóru vysvětlovat, jak nemáme šanci odhalit fejky a nekorektní prodejce. Na tom něco bude (dobré je, že 99,9% úspěšnost zůstává) Těším se na fotky, Frantíkovu odpověď a rozuzlení.
PELDOLINO Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jak jsem slíbil, tak činím. Přikládám foto pořízených časoměrů TAG HEUER. Zatím bez původu a bez ceny.Uvidíme co vy na to.Zatímco původ časem uvedu na ceně jsem se domluvil, že ji uvádět nebudu jak psal již dříve, tak to prosím respektujte !
DaLo Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Takovy hadky tady a najednou se k tomu nikdo nema. Ja tam zadny zavazny chyby neshledavam, strojek taky vypada OK. Pokud te nahlodal jenom ten prvni link na overovani vyrobniho cisla, tim bych se nestrachoval. Ani jedny z Heueru, co mam/mel jsem to taky nerozpoznalo...
USER47 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Taky na tom nic divnýho na první pohled nevidím...Fonty a velikosti písma vypadaj, že seděj, datumovka je vycentrovaná, stroj taky vypadá věrně (fejky maj často Seagully s modře lakovanejma šroubkama a podobnejma pí*ovinkama). Napojení pouzdra na tah vypadá trochu fórově, ale jak jsem teď vygooglil pár fotek, tak je to asi normální. Detaily finiše poudra či strojku z těhle fotek poznat nejsou, takže nenacházím nic, co by naznačovalo fejk. Ale radši si ještě počkej na někoho, kdo se v hujerech orientuje a ví, na co se zaměřit.
PELDOLINO Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Opravdu mě strašně vylekalo to ověření výrobního čísla na mnou uvedených stránkách. Vzhledem k diskuzi typu "děj sem fotky a do minuty uvidíš" jsem čekal více ohlasu, ale neva, alespoň dva. Takže díky za ně !
autobus Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Tady jsou koukam znalci z fotky poznat fejky ...
ondralbc Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Tady jsou koukam znalci z fotky poznat fejky ... zabils! gratuluju k prvnímu intelektuálnímu prispevku samej jinotaj a metafora
USER47 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Tady jsou koukam znalci z fotky poznat fejky ...Nech mě hádat, máš "kvalitní áčkový repliky", který zaručeně nikdo nepozná. Jsou to Breitlingy, máš je na denní nošení, zatímco pravý máš v trezoru.:-D 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se