R&D Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Ahoj, rád bych nějaké automaty. Osobně se mi líbí Maurice Lacroix Pontos Chronographe PT7548-SS001-330, máte někdo zkušenosti s těmahle hodinkama? Nebo si mám raději něco přišetřit a koupit Tag Heuer Carrera? http://www.mauricelacroix.com/index.php?p=...&info=movements Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Diskutér Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Ahoj, vždycky jsem chtěl švýcarské automatické hodinky, ale jako student jsem si je dovolit nemohl, každopádně bych si teď nějaké rád koupil. Momentálně mám quartz Festiny, které jsem od rodičů dostal k promoci, ale rád bych nějaké automaty. Osobně se mi líbí Maurice Lacroix Pontos Chronographe PT7548-SS001-330, máte někdo zkušenosti s těmahle hodinkama? Nebo si mám raději něco přišetřit a koupit Tag Heuer Carrera? http://www.mauricelacroix.com/index.php?p=780&model=PT7548-SS001-330&showmodels=1&info=movements Jak to příjde, zvažovat mezi ambasadorem luxusu (a poměrně nedávno vzniklou značkou) a dokonalým sportovním žralokem, s dokonalou minulostí, totiž Heuer, resp. TAG Heuer? ML celou svou dobu existence útočí především se strany klasické hodinařiny v podobě "hodinek-klenotů" nikoliv stopek. Jistě... aby se uživil, dělá i moderní stopky, ovšem ML je ceněný za své extra komplikace... Naproti tomu, TAG Heuer, to je vyslanec sportu, stopek... a Carrera patří k jedné z největších hodinářských sportovních legend. Bohužel aktuální Carrera s tachometrickou stupnicí, naleštěná až běda míří ze světa ostrých vaček a zbělených pěstních kloubů na volantech do světa uhlazených elegánů... smutné. Je tu ovšem ještě možnost klasické Carrery, ta ale jede na průměru 39 a to je na tří-subdialové stopky průměr dnes jaksi malý... Loping od quartzových Festin k TAG Heuer... to je zajímavá cesta... Osobně bych volil velmi povedené mechanické stopky od Certina... (za poloviční cenu a s výborným image) tuším je to model Podium... jejichž mladistvé vzezření a velmi povedený ciferník pásne mladému klukovi dokonale na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Certiny se mi nelíbí, nic proti této značce, jenom mám jiný vkus. Tag Heuer jsou fajn, ale přece jen cena asi o 20 tisíc vyšší, takže uvažuji o ML, design mi přijde podobný a jsou levnější. Spíš bych rád slyšel něco o kvalitě obou značek, určitě bude dobrá u obou, ale jedny budou horší a nemusí to být nutně ty levnější :-) popřípadě pokud jo, tak bych rád věděl, jestli se vyplatí si připlatit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Diskutér Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Certiny se mi nelíbí, nic proti této značce, jenom mám jiný vkus. Tag Heuer jsou fajn, ale přece jen cena asi o 20 tisíc vyšší, takže uvažuji o ML, design mi přijde podobný a jsou levnější. Spíš bych rád slyšel něco o kvalitě obou značek, určitě bude dobrá u obou, ale jedny budou horší a nemusí to být nutně ty levnější :-) popřípadě pokud jo, tak bych rád věděl, jestli se vyplatí si připlatit ;-) Nemusíš mít obavu o kvalitě ani ML ani TAGů... kolegové, techničtí odborníci ti tu popíši kalibry... Já ti nahře chtěl hlavně napsat to, že je nutno si rozmyslet co kupuješ... ML stopky jsou "jen" ML stopky... žádná legenda... Carrera je legenda legend. Pokud nebereš Certina, mrkni též na kolekci Tissot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 rád si počkám na popis těch kalibrů :-) podle toho se rozhodnu. Tissot je moc profláklý, reklama kam se podíváš a mají je v každém lepším obchodě, nic pro mě. Opravdu jenom Heuer nebo ML - dokud nenašetřím na Hublot ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Mně ty ML přijdou na chronograf až příliš elegantní, hlavně mi nesedí ručky na subcifernících, jednak neladí s hlavníma ručkama a taky mi nesedí ke stylu stopek. Moc mě taky neberou tlačítka stopek, který vypadají jako přerostlá ochrana korunky. To už by mě víc oslovily Hamiltony Jazzmaster Chrono, a za míň peněz než ML. Před TH bych dal přednost některému chronografu od Omegy. Nebo Sinn 6000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Sinn jsou skvělé, přesně ses mi trefil do vkusu. Jdu si najít cenu a prodejnu, kde si je můžu ošahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 cena těch Sinn je pro mě moc vysoká, alespoň ta cena, kterou jsem našel - 2750 Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Diskutér Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Mně ty ML přijdou na chronograf až příliš elegantní, hlavně mi nesedí ručky na subcifernících, jednak neladí s hlavníma ručkama a taky mi nesedí ke stylu stopek. Moc mě taky neberou tlačítka stopek, který vypadají jako přerostlá ochrana korunky. To už by mě víc oslovily Hamiltony Jazzmaster Chrono, a za míň peněz než ML. Před TH bych dal přednost některému chronografu od Omegy. Nebo Sinn 6000. http://sinn.ozimek.de/images/6000.JPG Pěkné... dokonalý styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 a na ty Hamilton Jazzmaster, co psal Viktor jako další volbu jsi koukal ?U těch by se ti mohla líbit i cena http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=29100&filename=Hamilton.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 na ty Hamiltony jsem koukal už dříve, mají je v Olympii, jenom mě to utvrzuje víc v tom, že půjdu asi do těch Carrera :-) vypadá to, že se všichni výrobci inspirovali u Tag Heuer. Zkusím ty Heuery koupit někde na letišti v Dufree shopu, měly by být levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Jestli na ně máš, tak Carrera a vůbec neváhej. To co se tady probíralo není designově konkurence. Alespoň dle mého názoru. S koženým řemenem jsou úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 ty hamiltony mě mile překvapily. ovšem sinn je úchvatná práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 no já na ty Carrery ještě nemám, ale počkám si pár měsíců a našetřím, akorát asi budou s kovovým řemínkem, protože ten kožený je sice hezký, ale nepohodlný a navíc mu nedělá dobře voda a s hodinkama do vody lezu často, zvláště v létě u moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Ber Hamiltony mám je a jsem naprosto spokojen. Krásné elegantní hodinky. Čekám na řemen šitý na míru v červené barvě a pak je sem nahodím, ale foto od roona hovoří za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 no já na ty Carrery ještě nemám, ale počkám si pár měsíců a našetřím, akorát asi budou s kovovým řemínkem, protože ten kožený je sice hezký, ale nepohodlný a navíc mu nedělá dobře voda a s hodinkama do vody lezu často, zvláště v létě u moře Já bych ty Carrery do moře nebral, na to jsou vhodnější jiný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 to Viktor: věřím, že to zvládnou, žádný potápěč nějsem, a tam kam se potopím se zadrženým dechem to musí vydržet, jinak je nechci :-) známý má Breitling for Bentley s koženým řemínkem a docela si stěžuje na to, že v létě se mu potí ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Já bych ty Carrery do moře nebral, na to jsou vhodnější jiný hodinky Přesně tak, ani jedny ze zde zobrazených hodinek bych do moře nebral.... na to je opravdu vhodnější nějaký diver model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snatch20 Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 no já na ty Carrery ještě nemám, ale počkám si pár měsíců a našetřím, akorát asi budou s kovovým řemínkem, protože ten kožený je sice hezký, ale nepohodlný a navíc mu nedělá dobře voda a s hodinkama do vody lezu často, zvláště v létě u moře zober s ocelovym tahom..kozeny remienok mozes dokupit ale original tah by si kupoval dost draho. ak sa s hodinkami kupes (ked vydes zo slanej vody, hodinky oplachnut) neporozmyslas nad nejakymi divermi?..predsa len myslim ze carrera je do 50m... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R&D Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 Divery ne, i když se mi líbí Aquaracer, tak pro mě by to bylo zbytečné, do 50m jsem se nikdy nepotopil, to už je docela frajeřina potápět se hlouběji než do 30m. Táta mojí holky se takhle potápí a na něco takového stačí plastové digitálky Casio, které mají hloubkoměr, odpočítávání času, stopky, atd... a stojí pouze zlomek ceny nějakých diverů a pod vodou v té hloubce se osvědčí lépe. A na plavání a potápění se do pár metrů jsou ty Carrery v pohodě. Jinak samozřejmě, že je pak opláchnu - nejsem barbar abych si je hned zničil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se