Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, taky dondu ;)

19.1.

1. warann

2. foldes

3. Bert

4. Sborez

5. Mechac

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. warann

2. foldes

3. Bert

4. Sborez

5. Mechac

6. Denjl

• po měsíci...
Odesláno

Vyřeším to zase v Radniční, zítra tam zavolám a objednám místa zase dole v pivnici.

Odesláno (upraveno)

Přátelé, moc se omlouvám, že nedorazím na Vysočinský sraz, ale tou dobou budu v Praze kompletovat svou výstavu Orlíků, která začíná v Praze o den později.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90443-v%C3%BDstava-v%C5%A1ech-typ%C5%AF-hodinek-prim-orl%C3%ADk/

1. warann
2. foldes
3. Bert
4. Sborez
5. Mechac

6. Denjl

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Vyřeším to zase v Radniční, zítra tam zavolám a objednám místa zase dole v pivnici.

Díky, myslím, že to je fajn místo, navíc se zajímavým výběrem piva.

Přátelé, moc se omlouvám, že nedorazím na Vysočinský sraz, ale tou dobou budu v Praze kompletovat svou výstavu Orlíků, která začíná v Praze o den později.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90443-v%C3%BDstava-v%C5%A1ech-typ%C5%AF-hodinek-prim-orl%C3%ADk/

1. warann

2. foldes

3. Bert

4. Sborez

5. Mechac

6. Denjl

Škoda, docela jsem se těšil, tak snad příště.

Odesláno

Místa zamluvena na 19.1. od 18:00 dole v pivnici na jméno Pavelka. Telefon na mě je nový: 739580899

Budu se těšit.

Odesláno

Masarykovo náměstí 66/67, je to v horní části náměstí hned vedle kostela, kdyby něco volej

Odesláno

Výměna jo? :lol2: Chlapi můžu poprosit přesnou adresu?

Chtěl jsem napsat, že jasně (za Expy), ale teď je mám na ruce a trochu váhám  :worried_anim:.

Jinak dorazím s kámošem, kterej má sice u hodinky u pr..le, ale je spí u nás kvůli nějaký pracovní akci, tak ho nenechám doma s našima koukat na Ordinaci. Snad to neva.  

Odesláno

Kolegové, dost mě to mrzí, ale trochu se mi situace komplikuje. Pokusím se dorazit alespoň na chvíli, ale nezvládnu to určitě před půl devátou...

Hlavně se stav, potřebuji konzultaci :-)

Odesláno

Chtěl jsem napsat, že jasně (za Expy), ale teď je mám na ruce a trochu váhám  :worried_anim:.

Jinak dorazím s kámošem, kterej má sice u hodinky u pr..le, ale je spí u nás kvůli nějaký pracovní akci, tak ho nenechám doma s našima koukat na Ordinaci. Snad to neva.  

V pohodě...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...