Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 9. 2015 v 10:57, warann napsal:

Tvl fakt už mi z toho hrabe. Opět sen o hodinkách (což je relativně bežný), ale tentokrát i tomto srazu. Hodinky jsme si posílali předem (asi poštou) aby si je každej mohl v klidu prohlídnout. Klid jsem stejně neměl neb mě rušila manželka (v tom snu). No a od JaRooNa přišel černej igelitovej pytlíček, v něm nějaký vintážky a baterka do hodinek. V tom jsem se - naštěstí - probudil :lol2: .

Magor :-)

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 15. 9. 2015 v 10:58, Sborez napsal:

Magor :-)

No vidíš, a než jsem sem přišel, považoval jsem se za docela normálního. Teď už to zpátky nevrátím ;-)

V 15. 9. 2015 v 11:00, JaRooN napsal:

V černém pytliku jsem nikdy nic neposlal, ale kvůli tobě ho seženu :D

Člověče to byl takovej ten igelit, co jsou z něj pytle do odpaďáků, akorát že menší. No nic, shánět to nemusíš, stačí když mi ty vintážky i s baterkou v pátek ukážeš osobně :D

Odesláno
  V 15. 9. 2015 v 11:04, warann napsal:

Člověče to byl takovej ten igelit, co jsou z něj pytle do odpaďáků, akorát že menší. No nic, shánět to nemusíš, stačí když mi ty vintážky i s baterkou v pátek ukážeš osobně :D

Tak jo, vintážek tam pár mít budu a baterku někde nějakou vyštrachám. Nedávno jsem měnil tchyni v hodinkách a nějaké mi myslím zůstaly :D

Odesláno
  V 15. 9. 2015 v 11:06, JaRooN napsal:

Tak jo, vintážek tam pár mít budu a baterku někde nějakou vyštrachám. Nedávno jsem měnil tchyni v hodinkách a nějaké mi myslím zůstaly :D

Já jsem tchyni taky měnil, ale po rozvodu. V hodinkách jsem jí ještě neměnil :lol2:

Odesláno

Jo, tak tuto výměnu už mám za sebou také ;)

A myslím, že mě už poznají všichni velice lehce. Na stole přede mnou bude ležet baterka do hodinek :lol2:

Odesláno (upraveno)

Pamatuju bohužel ledacos, tudíž i bony ;-). Ale heslo se mi líbí :-). Nicméně musím brzdit nebo si překazím plán. Blíží se kulatý příspěvek a k němu patřičná nadílka, ale ta se ke mě dostane za 2, možná až 3 týdny, takže budu muset ubrat, aby to vyšlo dohromady. 

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)
  V 15. 9. 2015 v 11:21, warann napsal:

Pamatuju bohužel ledacos, tudíž i bony ;-). Ale heslo se mi líbí :-). Nicméně musím brzdit nebo si překazím plán. Blíží se kulatý příspěvek a k němu patřičná nadílka, ale ta se ke mě dostane za 2, možná až 3 týdny, takže budu muset ubrat, aby to vyšlo dohromady. 

Máš ještě 37 příspěvků, tak nejanči. Holt, až to tady bude, tak si na prst přilepíš žvýkačku a nebudeš moct nic přidávat :D

Ale ať tady z toho neuděláme kecárnu, tak si také myslím, že bychom měli ubrat ;)

EDIT: jo a mrzí mě, že jsem zrovna včera sehnal modrý pily (Sawtooth) od Seiko a nestihnou mi dorazit. Tak až příště...

EDIT2:  :cheers:

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Každopádně pokud to byl sraz spíše brnaku, tak rozhodne nepotvrdili svou pověst :-) Pokračování na Xanadu nebylo, nikdo s nikým nevyměnil,nikdo nic neztratil.

Děkuji všem co dorazili. Bylo to super. Fotky nebudou :-)

Odesláno

Bylo to fajn, až mě překvapila ta hojná účast. Co považuji ze srazu za nejhorší, že se mi začínají čím dál víc líbit Rolex.  :)

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 8:19, Wanderer napsal:

Bylo to fajn, až mě překvapila ta hojná účast. Co považuji ze srazu za nejhorší, že se mi začínají čím dál víc líbit Rolex.  :)

Mám to naprosto stejně. 36mm u Rolexu prostě není problém :-) Potvrzeno.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...