Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 5. 11. 2016 v 10:02, foldes napsal:

Tak to nevypada, ze by to dopadlo.:/

To ne, žádnej zájem. SEW nestihnu, sraz taky nebude. Komunita na Vysočině nefunguje :-(

Upraveno uživatelem Sborez
  • Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím chlapci, já se ani nevyjadřoval protože termínově sraz nebyl kam nacpat, teď když kouknu do kalendáře tak první volný termín by mohl být 2. nebo 3. prosince - pátek, sobota což ? 

Odesláno

Pro mě pátek lepší. Budiž tedy, zkusím nahodit ještě jeden termín :-)

2.12. - Image restaurant Jihlava Na Březinkách

1. Sborez

Odesláno
  V 7. 11. 2016 v 9:29, Denjl napsal:

na neteř kašli, stejně jsou její spolužačky na tebe už moc mladý :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Kdyz na to pohlizis takhle, tak zase jejich mamy na me nejsou tak stare :)
Odesláno

Nejaky byly dobry:). Si clovek nemuze vybirat musi brat co prijde. Ale jako nejakou predvanocni seanci to fakt chce.

• po měsících...
Odesláno

26.5. jsem pryč. Snad někdy červen, do Jihlavy se stejně chystáme, ale nerad bych, aby se  to kvůli mě přehazovalo a já bych třeba stejně nemohl. Tak tomu nechám volnej průběh.

Odesláno

Kluci, já vám do toho nechci kecat, ale v tom termínu je zrovna tradiční Seiko sraz a spousta lidí jen z toho titulu nebude moct dorazit...

Odesláno
  V 24. 4. 2017 v 7:37, JaRooN napsal:

Kluci, já vám do toho nechci kecat, ale v tom termínu je zrovna tradiční Seiko sraz a spousta lidí jen z toho titulu nebude moct dorazit...

Uvidíme, zatím to stejně nevypadá dobře. Jsem už trochu skeptický :-) Třeba budeme řešit jiný termín. 

Odesláno
  V 24. 4. 2017 v 9:49, warann napsal:

Hele já už se zkusil domluvit doma, resp. s našima, kdy bysme tam mohli vyrazit. Když tak dám vědět, jak by to vypadalo.

OK, uvidíme, jestli se ještě někdo chytí. Bylo by to super Tě znovu vidět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...