Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udělej to podle sebe. Někdo vezme jedny, někdo více, každý jak se cítí a jak bude pit ;)

Přinejhorším máš dvě ruce, vezmi dvoje :)

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už jsem to psal, ale je možnost vzít kolik kusů chcete. Ti co nebudou pít a odjedou jsou v pohodě. Ti co pít budou, tak jsem slíbil možnost uložení hodinek. Jednak má Denjl vedle kavárnu a druhak naproti přes náměstí má Tomáš Vyskočil hodinářství Tovys a doufám, že se tam Tomáš třeba s pár zajímavejma kouskama objeví a tak by bylo možné to nechat u něj v trezoru.

Odesláno
  V 25. 8. 2015 v 23:46, foldes napsal:

Supr. Spis jsem resil cestu tam. Zpatky se to vzdycky nejak udela:). Takze pisu do diare a pokusim to zrealizovat je to tak 80:20 pro ANO. Jinak dotaz mimo ale vite jak, prvni sraz takovy hromadnejsi. Berete vic kousku nebo jen jeden na ruku, pripadne jak to kurna prevazite? Nechce se mi je davat do prirucni tasky a nevim zda a kde se da koupit pripadne ma smysl koupit neco jako kufr na hodinky? :)

Hele to je přece jasný. Nejlepší je kabelka, pokud možno plná :P

Odesláno

Já se rád kouknu na cokoli, snad vyjma ruskejch hodinek. Tam jsem poněkud předpojatej. Sám nevím co vezmu, ale naštěstí toho teď moc nemám, tak to zas nebude takový dilema.

Odesláno

Pokud budu mít možnost kam hodinky dát, tak určitě:

Omega PO oranž 42mm

Renovované Igeny

Vintage potápky: Hanowa a Wilson

Můžu vzít Orient Cryskal SK a vinatge Seiko 7015-8000

Junghans mega 1000

Rád se podívám na cokoli od Omegy, kdyby měl někdo Orlíky, nebo i limitky. Posledně byly k vidění Nautily, juknul bych. A vintage kousky. Pokud vezmete chlapi svoje Wanchery, tak tam budou dvojčátka :-)

Odesláno
  V 26. 8. 2015 v 8:52, Sborez napsal:

Rád se podívám na cokoli od Omegy, kdyby měl někdo Orlíky, nebo i limitky. Posledně byly k vidění Nautily, juknul bych. A vintage kousky. Pokud vezmete chlapi svoje Wanchery, tak tam budou dvojčátka :-)

Tak to abych snad ani nechodil :lol2:

Odesláno
  V 26. 8. 2015 v 8:52, Sborez napsal:

Pokud vezmete chlapi svoje Wanchery, tak tam budou dvojčátka :-)

Wanchery každopádně beru. Pak nějaké vintážní chrona (uvidím, co do té doby bude od hodináře doma - Okean, Kakume, CIMIER na novém pytónovi), jedno překvapení od Seiko, které tady nikdo jiný nemá a které se akorát odbavují na celnici, kontroverzní Xeric Xeriscope...

Mám cestovní bedýnku na 8 kousků, tak ji můžu naplnit ;)

Odesláno

já mám Orlíky.... tu financovu linitku jak se dělala coby přesná kopie originálu.... Jinak můžu vzít od RLX keramický Suby, Modrý Milgausy GV, GMT master II pepsi, modré datejust II wg, modré datejust I..... plus můžu vzít modré a černé bondovky..... ale nechci toho brát moc :) většinou pak přijdu ze srazu s jinejma než na něj jdu a až následně zjišťuju, že jsem je na srazu prodal, vyměnil nebo tak něco  :lol2:  :lol2:  

Odesláno
  V 26. 8. 2015 v 10:20, Denjl napsal:

já mám Orlíky.... tu financovu linitku jak se dělala coby přesná kopie originálu.... Jinak můžu vzít od RLX keramický Suby, Modrý Milgausy GV, GMT master II pepsi, modré datejust II wg, modré datejust I..... plus můžu vzít modré a černé bondovky..... ale nechci toho brát moc :) většinou pak přijdu ze srazu s jinejma než na něj jdu a až následně zjišťuju, že jsem je na srazu prodal, vyměnil nebo tak něco  :lol2:  :lol2:  

To zní dobře, mám ve výměnném vlákně svoje PO, tak by Rolexy po srazu nebyly špatný :-)

Odesláno

Ja mam neco malo od omegy( klasicky moonwatche, a reduced) zenithy elite hw , zenith el primera chronograph hranace, nejaky maurice laceoix moon phase, seika ananty, orisy rectengular day date a jeste by snad mely tenhle mesic pribejt Monaca. I kdyz ted premejslim jestli spis nemam setrit a pripadne koupit neco vozralej na srazu:) Jinak brat budu max 3-4 hodinky tak kdybyste nekdo neco chteli videt tak dejte echo:)

Odesláno

Jestli stihnes ty Monaka, tak je vem;)

V 26. 8. 2015 v 10:40, foldes napsal:

Ja mam neco malo od omegy( klasicky moonwatche, a reduced) zenithy elite hw , zenith el primera chronograph hranace, nejaky maurice laceoix moon phase, seika ananty, orisy rectengular day date a jeste by snad mely tenhle mesic pribejt Monaca. I kdyz ted premejslim jestli spis nemam setrit a pripadne koupit neco vozralej na srazu:) Jinak brat budu max 3-4 hodinky tak kdybyste nekdo neco chteli videt tak dejte echo:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 26. 8. 2015 v 10:20, Denjl napsal:

Se nestyď :) a vezmi je (zvýrazněné). Hele a jak to dopadlo s těma Igenama co jsi ode mě kupoval? Nějak jsi to pořešil nebo poslal dál?

V 26. 8. 2015 v 10:40, foldes napsal:

Tak bych rád viděl ty zvýrazněné :).

Koukám to tam budu jak chudej příbuznej. Expy, Marky (když se neprodají) a max 1 - 2 x vintážní Heuer. A víc toho nemám, neb hodinky nesbírám :)

Odesláno
  V 26. 8. 2015 v 10:49, Denjl napsal:

Jestli stihnes ty Monaka, tak je vem;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

coz vo to se stihnutim nebude problem:) ale koupim Monaka :) a za mesic si rozhodne nenasetrim abych te ochudil o rolady :)
Odesláno

Chlapaci nemate nekdo nahodou grandseika v automatu nejlip? Ty bych chtel videt docela dost nazivo ja.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...