Jump to content

Recommended Posts

Posted

dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji

Guest Snow
Posted

dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji

Když už jsi rozhodnutý pro konkrétní model, tak je celkem jedno, kde je největší výběr, nejlepší cena bude na ebay, ale chce to hledat a také čekat.

Na http://jewelry.search.ebay.com/Rado-Sintra...sofocusZunknown jich je momentálně 74ks

Posted

Ceny v Dubaji jsou tak nízké, že se v některých případech vyplatí si tam zaletět, např. pri koupi Breitling Navitimer ušetříte až 50 tisíc korun a to se vyplatí dát necelých 20 tisíc za letenku a ještě si uděláte dovolenou. Nevím, jaké ceny jsou v dubajských obchodech, ale když jsem letěl do Shanghaje, tak jsem čekal 4 hodiny na přestup na další letadlo v Dubaji a v letištních DutyFree obchodech se dají koupit skoro všechny světoznámé značky.

Jinak sohlasím se Snow - hledal bych na ebay, pokud zaplatíš přes PayPal (což tě bude stát pár dolarů navíc), tak máš garanci vrácení peněz v případě, že se ti zboží nebude líbit

Posted

chtělo by to najít nějaký online store v některém z těchto daňových rájů !!!!

Jedním z nich je jistě Pokemonyu...Singapur taktéž myslím nemá DPH

Posted

chtělo by to najít nějaký online store v některém z těchto daňových rájů !!!!

Jedním z nich  je jistě Pokemonyu...Singapur taktéž myslím nemá DPH

pokud se nepletu tak má pouze velmi nízkou spotřební daň 3%