Slamak Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Slamak napsal: dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji Když už jsi rozhodnutý pro konkrétní model, tak je celkem jedno, kde je největší výběr, nejlepší cena bude na ebay, ale chce to hledat a také čekat. Na http://jewelry.search.ebay.com/Rado-Sintra...sofocusZunknown jich je momentálně 74ks
Slamak Odesláno 9. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2007 prý existzuje nějaký hodinářství někde ve Vídni,kde dávají až 25 procent slevu.je to blbost??
Viktor Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Známý si koupil Rado v Dubaji, údajně za polovinu ceny u nás...
kubson Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 http://www.classybrand.com/watches/watch_l...e&stylename=134
R&D Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Ceny v Dubaji jsou tak nízké, že se v některých případech vyplatí si tam zaletět, např. pri koupi Breitling Navitimer ušetříte až 50 tisíc korun a to se vyplatí dát necelých 20 tisíc za letenku a ještě si uděláte dovolenou. Nevím, jaké ceny jsou v dubajských obchodech, ale když jsem letěl do Shanghaje, tak jsem čekal 4 hodiny na přestup na další letadlo v Dubaji a v letištních DutyFree obchodech se dají koupit skoro všechny světoznámé značky. Jinak sohlasím se Snow - hledal bych na ebay, pokud zaplatíš přes PayPal (což tě bude stát pár dolarů navíc), tak máš garanci vrácení peněz v případě, že se ti zboží nebude líbit
Tomasak Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 chtělo by to najít nějaký online store v některém z těchto daňových rájů !!!! Jedním z nich je jistě Pokemonyu...Singapur taktéž myslím nemá DPH
kubson Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Tomasak napsal: chtělo by to najít nějaký online store v některém z těchto daňových rájů !!!! Jedním z nich je jistě Pokemonyu...Singapur taktéž myslím nemá DPH pokud se nepletu tak má pouze velmi nízkou spotřební daň 3%
legoxx Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 japonsko ma tiez dph iba 4 alebo 5%
basic Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 ale pak DPH zaplatis na celnici u nas pokud to koupis prez net jedina moznot je koupit a dovezt na ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se