Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji

Návštěvník Snow
Odesláno

Slamak napsal:
dobrý den.chtěl jsem poradit,chci pořídit dámské hodinky Rado Sintra.chci se zeptat,jestli někdo neví,kde je jejich nejlepší výběr a hlavně nejlepší cena.děkuji

Když už jsi rozhodnutý pro konkrétní model, tak je celkem jedno, kde je největší výběr, nejlepší cena bude na ebay, ale chce to hledat a také čekat.

Na http://jewelry.search.ebay.com/Rado-Sintra...sofocusZunknown jich je momentálně 74ks

Odesláno

Ceny v Dubaji jsou tak nízké, že se v některých případech vyplatí si tam zaletět, např. pri koupi Breitling Navitimer ušetříte až 50 tisíc korun a to se vyplatí dát necelých 20 tisíc za letenku a ještě si uděláte dovolenou. Nevím, jaké ceny jsou v dubajských obchodech, ale když jsem letěl do Shanghaje, tak jsem čekal 4 hodiny na přestup na další letadlo v Dubaji a v letištních DutyFree obchodech se dají koupit skoro všechny světoznámé značky.

Jinak sohlasím se Snow - hledal bych na ebay, pokud zaplatíš přes PayPal (což tě bude stát pár dolarů navíc), tak máš garanci vrácení peněz v případě, že se ti zboží nebude líbit

Odesláno

Tomasak napsal:
chtělo by to najít nějaký online store v některém z těchto daňových rájů !!!!

Jedním z nich  je jistě Pokemonyu...Singapur taktéž myslím nemá DPH

pokud se nepletu tak má pouze velmi nízkou spotřební daň 3%

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...