Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pěkné, pěkné... To jsou další hodinky, které asi musím mít  :D

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Nevie niekto, či Suma majú tú prďácku posuvnú extenziu ako MM alebo klasickú preklápaciu? Pozeral som a niektoré ju mali niektoré nie. Ďakujem. 

Odesláno (upraveno)

Nevie niekto, či Suma majú tú prďácku posuvnú extenziu ako MM alebo klasickú preklápaciu? Pozeral som a niektoré ju mali niektoré nie. Ďakujem. 

Sumo klasickú preklápaciu, ale některé kupuje od MM:

http://www.seiyajapan.com/collections/divers-collections/products/p-d1k6am

edit: 2 minuty pozdě :frusty:

Upraveno uživatelem ricardo216
  • po měsících...
Odesláno

Tak Higuchi nezklamal. Luneta a indexy perfektně sedí. Úprava tahu byl sice horor, ale stálo to za to.

Jak jsi mu platil? Přes Paypal, nebo kreditkou?

Když se tak dívám na ten jejich formulář, tak to na mě nepůsobí moc dobře... ale zase je to ověřený člověk :)

Odesláno

Jak jsi mu platil? Přes Paypal, nebo kreditkou?

Když se tak dívám na ten jejich formulář, tak to na mě nepůsobí moc dobře... ale zase je to ověřený člověk :)

Platil jsem přes paypal. Vyplníš ten formulář a  Higuchi ti pošle cenu a mail, na který to chce poslat. Jen doporučuju sledovat v mailu složku spam.  :)

• po měsíci...
Odesláno

Ja som kupil cierne od ebay predajcu shopping in japan ci jak sa to vola :) Maju aj internetovy obchod. Super jednanie, takmer okamzite odpovede na dotazy - do niekolkych minut aj ked cas pri jednej odpovedi bol 01:22 rano :)

Poziadal som o kontrolu pred poslanim a predajca to potvrdil a fakt ze som nenasiel na nich ziadnu nedokonalost. Skratit tah bol fakt horror ako sa pise vyssie - "moj" hodinar to pokaslal tak som musel prist na princip sam a doma to pomocou kladiva a kombinaciek doladit :lol2:

Hodinky maju za tych 5 dni az sokujucu presnost - momentalne -1sec. Cez den idu par sekund dozadu a v noci sa to zrovnava. Uvidime po nejakom case verim tomu ze sa to nezhorsi.

Skratka odporucam predajcu aj samotne hodinky :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...