IzTaPa Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) http://www.hodinkee.com/blog/that-time-that-vintage-watch-deal-that-was-almost-too-good-to-be-true-was-in-actuality-too-good-to-be-true chlapek koupil vintazni 6538, ze kterych se vyklubaly padelany od vjetisu... je mi ho chudaka lito... ikdyz ho melo trknout, ze 6538ky povetsinou nemely 4 radky... Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Jarett Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 no to jen ukazuje na nebezpečí při nákupu, jenž číhají na chtivé to sběratelisty !!
Josef01 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) To je smůla, ale pokud za ně dal třeba 20 tis. USD, pak ho to mohlo trknout, tyhle modely v pohodě stojí 3-4 krát tolik. Bohužel nikde se neuvádí kolik, nicméně ty rozdíly v nápisech jsou evidentní. Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem Josef01
sashator Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Taky mi ho je líto, tady už lítaj hrozný částky (stačilo mi být svědkem zjištění neoriginality u hodinek za 100k a s majitelem jsem hodně soucítil, tohle je ještě úplně jiná liga)...to se stává když člověk něco tak moc chce, že si přestane dávat bacha
villain83 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 sorry,ale to je dost školácká chyba ,přehlídnout už jen ty nápisy na cifru...ale chudák týpek
Rodkopf Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 ještě že poznat hydru od lva u leteckých jde zatím easy...koukám, že vintage Rolexky jsou teda pořádná věda
villain83 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 no,vono asi nejen Rolby,v těch vintážkách musí bejt člověk vůbec na pozoru...ale je fakt,že tohle je prvně,co vidím vintage fake Rolex...jakože dobře provedenej.
skalis Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 Jo, tyhle vintazni rolady jsou veda. Stojej raketu, takze je to zajimava prilezitost pro fejkare, jak se "prizivit". Clovek musi bejt expert a vedet, s cim zachazi, jinak pekelne riskuje. Cifry se reprintujou i na radove levnejsich modelech - napr. z levnych Air-Kingu se delaji Explorery atd (nedavno jeden pripad proletel na rolexforums). U hodnotnejsich modelu me to stejne tak neprekvapuje.
mi3 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 A zase sa opakuje to stare zname : Too Good To Be True...
gougy Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 A zase sa opakuje to stare zname : Too Good To Be True...Ale houby,koupil jsem Rolex cca za tisíc EUR (hodnota minimálně dvojnásobek) nebo například Omegy v téměř NOS stavu za 4000 Kč! (to není too good? )(podotýkám, že u nás a za cenu, kterou požadoval prodávající na Aukru..) Takže pokud nakupovat ultravýhodně, je to o tom, co si dovolíš zariskovat z dementních fotek a poté o tom, co znáš a jsi schopen identifikovat při osobním předání...
gougy Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2014 To je smůla, ale pokud za ně dal třeba 20 tis. USD, pak ho to mohlo trknout, tyhle modely v pohodě stojí 3-4 krát tolik. Bohužel nikde se neuvádí kolik, nicméně ty rozdíly v nápisech jsou evidentní.no, ale oba ty cifry jsou FAKE..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se