Přejít na obsah

Vintage 6538 - Too Good To Be True... (hodinkee)

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To je smůla, ale pokud za ně dal třeba 20 tis. USD, pak ho to mohlo trknout, tyhle modely v pohodě stojí 3-4 krát tolik. Bohužel nikde se neuvádí kolik, nicméně ty rozdíly v nápisech jsou evidentní.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Taky mi ho je líto, tady už lítaj hrozný částky (stačilo mi být svědkem zjištění neoriginality u hodinek za 100k a s majitelem jsem hodně soucítil, tohle je ještě úplně jiná liga)...to se stává když člověk něco tak moc chce, že si přestane dávat bacha

Odesláno

Jo, tyhle vintazni rolady jsou veda. Stojej raketu, takze je to zajimava prilezitost pro fejkare, jak se "prizivit". Clovek musi bejt expert a vedet, s cim zachazi, jinak pekelne riskuje. Cifry se reprintujou i na radove levnejsich modelech - napr. z levnych Air-Kingu se delaji Explorery atd (nedavno jeden pripad proletel na rolexforums). U hodnotnejsich modelu me to stejne tak neprekvapuje.

Odesláno

A zase sa opakuje to stare zname : 

Too Good To Be True...

Ale houby,

koupil jsem Rolex cca za tisíc EUR (hodnota minimálně dvojnásobek) nebo například Omegy v téměř NOS stavu za 4000 Kč! (to není too good? ;) )

(podotýkám, že u nás a za cenu, kterou požadoval prodávající na Aukru..)

Takže pokud nakupovat ultravýhodně, je to o tom, co si dovolíš zariskovat z dementních fotek a poté o tom, co znáš a jsi schopen identifikovat při osobním předání... 

Odesláno

To je smůla, ale pokud za ně dal třeba 20 tis. USD, pak ho to mohlo trknout, tyhle modely v pohodě stojí 3-4 krát tolik. Bohužel nikde se neuvádí kolik, nicméně ty rozdíly v nápisech jsou evidentní.

no, ale oba ty cifry jsou FAKE.. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...