Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

NATO remene su vtipna zalezitost. 99% sa vyraba v cine a kvalita sa da rozddelit na 1. , 2. a 3. tiedu. urcite by som sa vyhol NATO strapom co niesu presite - tu je kvalita skoro vzdy mizerna. dalej by som si dal pozor na hrubku - hrubsi nato zvykne byt aj kvalitnejsi a ohybnejsi.

Slovo na zaver - kupujte NATO remene od Phoenix - tu mate najvacsiu sancu na uspech..

Odesláno

NATO remene su vtipna zalezitost. 99% sa vyraba v cine a kvalita sa da rozddelit na 1. , 2. a 3. tiedu. urcite by som sa vyhol NATO strapom co niesu presite - tu je kvalita skoro vzdy mizerna. dalej by som si dal pozor na hrubku - hrubsi nato zvykne byt aj kvalitnejsi a ohybnejsi.

Slovo na zaver - kupujte NATO remene od Phoenix - tu mate najvacsiu sancu na uspech..

Paradoxně zrovna Phoenix prošité nejsou.

Odesláno

toz ked som to pisal som bol uz znacne pod parou :) phoenix presite niesu, ale aj tak by som im dal prednost pred inymi vyrobcami.

no a co sa tyka tej ohybnosti, to som sa zle vyjadril. myslel som skor jemnost. tie uplne tenke NATO zvyknu slusne rezat do ruky a material zvykne byt tvrdy...

Odesláno

A navíc nejde jen o materiál, jsou bohužel i další věci. Třeba délka řemene - nic mě nenaštvě víc, když je kratší a potom nemůžu konec ohnout a zafixovat za poslední sponu.

Když už je délka ok, tak se ukáže, že je spona moc vysoká a dochází k tomu, že ohnutý konec řemene touto sponou normálně projde, místo toho, aby byl pevně uchycen. To já prostě nedávám.

Když už jsme zmínili Phoenix řemen, tak mě by se snad i líbil, ale proboha proč jsou ty dírky tak daleko od sebe? Kvůli tomu jsem jeden obratem prodal, na jedné mě to tlačilo a na druhé byl moc volnej.

Takovou zradu jsem opravdu nečekal.

Já jsme spokojen s Premium quality nato strap od Monkeyswag, mám jich několik a jsou pevné, prošité, dírky se netřepí a konec drží, kde má.

Odesláno

Jak to čtu, tak mám skoro pocit, že ideální (pevný, odolný, příjemný, dobře padnoucí, pohodlný) nato strap buď neexistuje, nebo se špatně shání a ještě vlastnosti každý hodnotí dost subjektivně. Vychází mi z toho, že koupit si levný strap (třeba na cheapest nato) za +/- 140 Kč, který vyměním po kratším čase za nový, není taková blbost. Já navíc mám, pro každé hodinky 2-3 strapy, které dost často střídám podle nálady, takže se nejen míň opotřebovávají, ale nákup kvalitních by mě stálo majlnat (bez záruky, že budou skutečně kvalitní a pohodlné)...

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

panove 

Vdaka za rady  ..nakoniec som objednal cez ebay.

nramok ma 18mm hodinky priemer 20mm  .. 

,,,velmi rychlo som si nanho zvikol ..

post-33858-0-38352800-1392156420_thumb.jpg

post-33858-0-76201900-1392156514_thumb.jpg

Upraveno uživatelem alcapone
Odesláno

Preco si neobjednal 20mm? 

my name is Bond, James Bond :lol2:

no ale aby som netrepal... nedalo mi co napisal alda a vyskusal som opat NATO od Fenixa a musim povedat, ze to bolo tentoraz velmi slabe co je v prudkom kontraste s remenom, ktory som mal na ruke par dni dozadu. Ten patril clenovi Ivanhoe a bol fajn. Z toho dedukujem, ze uz aj vo Fenixe maju problemy s kvalitou...

A pointa? Kupujte kvalitne NATO z kozky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...