atari Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Taky o nich uvažuji a již delší dobu čtu téměř samou chválu, takže asi neodolám. Vypadaj skvěle, ať dlouho vydrží!
MíraMíra Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 V 14. 1. 2016 v 18:12, atari napsal: Taky o nich uvažuji a již delší dobu čtu téměř samou chválu, takže asi neodolám. Vypadaj skvěle, ať dlouho vydrží!Ber je.. Na skywatches jsou za 100$, za ty peníze není co řešit. Jsou to super hodinky.
MíraMíra Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Tak tady je pár cvaků na kůži, jak jsem sliboval a musím říct, že zatraceně sluší.
atari Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 No to teda! Je fakt, že na tahu bych je asi nechtěl, takže výběr nějakýho řemenu je taky důležitý, aby vypadaly takhle dobře
marsn Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Moc pěkný!!! :clap: .Po dlouhém pročítání fóra jsem dneska podlehl a objednal taky, nemůžu se dočkat až přijdou.Pak jsem nahodim pár fotek .
MíraMíra Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 V 27. 1. 2016 v 22:37, marsn napsal: Moc pěkný!!! :clap: .Po dlouhém pročítání fóra jsem dneska podlehl a objednal taky, nemůžu se dočkat až přijdou.Pak jsem nahodim pár fotek .Gratulace.. Za ty peníze fakt super hodinky. Chybu si rozhodně neudělal
marsn Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Tak už konečně přišly, na ruce vypadají ještě líp než na fotce a to i s tím základním tahem. S koženým nato to bude větší paráda, až přijde i ten tak nahodím foto.Foceno mobilem v noci, tak omluvte kvalitu. Upraveno 5. února 2016 uživatelem marsn
Marhys Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Ahoj a vítej, mám úplně stejné. Nosím je do práce a musím říci že vydržej neskutečnou zátěž. Dobrý výběr na začátek chrono-šílenství. :-)
MíraMíra Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Hmm.. na natu fakt dobrý.. fajn fotky.. užívej
atari Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Zeptám se: Nejsou ty hodinky moc vysoký? Těch 12 mm přijde dost. Nejsem zvyklej nosit větší hodinky a mám lehkou obavu z prvotního šoku, aby ty rozměry nebyly až moc... zápěstí cca 18 cm.
MíraMíra Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Čus, mě osobně vysoký nepříjdou. Naopak podle mě působí nižším dojmem.
marsn Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Mě taky vysoký nepřijdou, myslim si že to je takovej běžnej rozměr. Určitě mi na ruce nijak nepřekáží a to mám zápěstí menší než ty .Za ty peníze jsou super, aspoň pak nemusíš mlátit hlavou do zdi, když je někde odřeš (ale samozřejmě že to naštve).
Quido Morava Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) tak se taky hlasím do klubu "šťastných military seikařů" ideální rozměr, krásně čitelné;na tahu se mi líbí na běžné nošení, vypadají tak umírněně civilně, přitom to nejsou žádné naleštěné oblekovky - a taky, s tahem je život bezproblémový, nemusím přemýšlet, jestli je musím sundat nebo ne... na NATO však vypadají opravdu lépe s tím, že je pak jasné jejich military určení; ještě jsem zvědav, jak dopadnou s řemeny, kterých mám v úmyslu taky několik vyzkoušet Upraveno 2. května 2016 uživatelem Quido Morava
Opiss Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Asi do nich taky půjdu, fotky jsou fakt pěkné!
Quido Morava Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 zkoušel jsem přezouvat: cordura zelený zulu s matným nerez HW šedý NATO s černým HW jemný tenký mesh černý pseudokrokouš různé hnědé kůže
zarkow Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 V 3. 5. 2016 v 8:57, Quido Morava napsal: zkoušel jsem přezouvat: corduraSM_cordura.jpg zelený zulu s matným nerez HWSM_nato-green-steelHW.jpg šedý NATO s černým HWSM_nato-gr-blackHW.jpg jemný tenký meshSM_mesh thin.jpg černý pseudokrokoušSM_kuze black.jpg různé hnědé kůžeSM_kuze brown4.jpgSM_kuze brown3.jpgSM_kuze brown2.jpgSM_kuze brown1.jpgSuper názorná ilustrace variability nošení. Opět mě to nakoplo a stále váhám, zda do nich jít, nebo počkat na nové Orient Mako... Hmmm babo raď :-)
neumann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jsou bezva at ti delaji radost. Take je mam zatim jsem ale nesundal tah. Diky za inspirativni fotky, nato jim sekne asi nejvic. Sent from my iPhone using Tapatalk
peter.tesar Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Zdravim,kde to prosim vsetci kupujete? Padol tu tip na skywatches (predpokladam http://www.skywatches.com.sg/), je to spolahlivy nakup?Maju tam verziu SNZG13K1 za 98 USD a SNZG13J1 za 135 USD, to by mala byt nejaka "echt japonska" verzia, myslite ze ma zmysel ist do nej za tych 37 USD navyse?Diky.Peter.
bolek Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 je to spolahlivy obchod, akurat ale neposiela na Slovensko :-( A nezabudni si k tej cene pripocitat DPH a colne poplatky :-(37$ za napis made in japan sa neoplati. Je to 37% z hodnoty hodiniek ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se