Přejít na obsah

PS2 polského vojenského námořnictva-sčítání

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevím jestli frauszil už dostal odpověď z toho muzea, ale já jsem zjistil, že pro potápěče byl žádán typ 68.206.1 výhradně s posledním kalibrem 68.

Zřejmě už tenkrát si Elton nechal naúčtovat pěknou cenu.

Od dob značení Eltonem si asi raději poláci hodinky značili sami. Viz foto Vostoků Amfíbijí.  :eek:

post-39438-0-37133500-1454284640_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli frauszil už dostal odpověď z toho muzea, ale já jsem zjistil, že pro potápěče byl žádán typ 68.206.1 výhradně s posledním kalibrem 68.

Zřejmě už tenkrát si Elton nechal naúčtovat pěknou cenu.

Od dob značení Eltonem si asi raději poláci hodinky značili sami. Viz foto Vostoků Amfíbijí.  :eek:

Jak se tak dívám na to foto, tak si asi také vyrobím nějaké MW...    :clap:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

byla to reakce na zmasene Blancpainy a zoufale zvolani pri takove heresii :)

"pics or didnt happen" je slangovy vyraz pro neco jako (muj volny rozbor) Show me pictures, or i dont believe it happened. Tedy v prekladu - dokud neuvidim fotky, neni to pravda (nestalo se).

Zkus to cesky, prosim te. ;-)
Nepochopil jsem slovosled. Dik

Odkaz ke komentáři

Na tom foru je psáno ještě toto:

---------- Forwarded message ---------- 
From: Rzecznik Prasowy IWSPSZ 
Date: 2011/3/21 
Subject: Re: Zegarek Blancpain z MW 

Witam 

W odpowiedzi na Pańskie pytanie informuję, że zegarki firmy BLANCPAIN były eksploatowane w jednostkach MW ( w liczbie kilkudziesięciu). Prawdopodobnie zostały zakupione pod koniec lat siedemdziesiątych i były użytkowane do początku lat 90-tych. Wynika to z dokumentów Centralnego Zakładu Sprzętu Ratowniczego, który pełnił również rolę centralnego organu zaopatrującego jednostki MW w sprzęt nurkowy. 

Pozdrawiam 

Justyna Kędra 
Wydział prasowy IWsp SZ@iwspsz.wp.mil.pl>

překlad:

Na váš dotaz o vašich hodinkách Blancpain vás informuji o tom, že tyto hodinky byly využívány od konce 70. let do 90. let polskou armádou ( MW ) v řádu několika desítek kusů.

Vyplývá to z dokumentů Centrální evidence záchranných prostředků, který rovněž plnil stejné úkoly i pro MW.

Frauszil, napsal bys tam?

Jseš přece jen Polák, tak ti to půjde lépe. Díky.

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odkaz ke komentáři

No to chápu. Ale vyhřátí materiálu musí přece zanechat stopy, na kvalitě, barvě, hustotě, složení... stejně tak i přidání. Musí to být vidět pod rentgenem, pod ultrafialovým světlem, v kyanakrylátový páře, pod mikroskopem nebo to musí poznat cvičenej vorel. Netvrď mi, že není způsob. 

Odkaz ke komentáři

No to chápu. Ale vyhřátí materiálu musí přece zanechat stopy, na kvalitě, barvě, hustotě, složení... stejně tak i přidání. Musí to být vidět pod rentgenem, pod ultrafialovým světlem, v kyanakrylátový páře, pod mikroskopem nebo to musí poznat cvičenej vorel. Netvrď mi, že není způsob. 

způsob je, ale kdo chodí kupovat hodinky s přístrojem pro analýzu materiálů na molekulární úrovni? Běžný člověk nepozná nic

post-13546-0-04390800-1456859477_thumb.jpg

post-13546-0-19904700-1456859706_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...