long Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Máš pravdu. Jde to a lehce.Nepozná nikdo nic. U dražších hodinek se to vyplatí hlavně šmelinářům .Sběratel si je taky někdy nechá upravit no:-). Nepsal jsem opravit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 (upraveno) prodávat takhle upravený hodinky jako NOS je prasárna, bohužel i tací se najdou. A zas tak lehký to není, špičková úroveň chce hodně přesný vybavení a to není levný. Zase se tak dají zachránit i poměrně tragický ožužlance a úrazovky A tohle už je výzva Upraveno 1. března 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Takovou záchranu chápu, ale koupit takovou vyvoněnou hujdu bude za trest- upadneš do toho těžký prachy a až budeš prodávat, spláčeš nad vejdělkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Takovou záchranu chápu, ale koupit takovou vyvoněnou hujdu bude za trest- upadneš do toho těžký prachy a až budeš prodávat, spláčeš nad vejdělkem...A právě proto tuhle problematiku studuju. Nevadí mi pěkně upravený, nebo opravený pouzdro, ani leštěný hodinky. Ale když mi někdo nabízí NOS, rád bych aby to tak bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Po čem to je? Autonehoda, úraz na kole, na lyžích, horolezectví? Škrtnutí si o brusku, rozbrusku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Po čem to je? Autonehoda, úraz na kole, na lyžích, horolezectví? Škrtnutí si o brusku, rozbrusku? ...pozdní příchod domu,obrana před zubařem Každopádně je to trága, když se to vydává za NOS, ale jako práce je to neuvěřitelná paráda a pokud bych si takhle měl zachránit poškozené hodinky, tak asi neváhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) ...pozdní příchod domu,obrana před zubařem Každopádně je to trága, když se to vydává za NOS, ale jako práce je to neuvěřitelná paráda a pokud bych si takhle měl zachránit poškozené hodinky, tak asi neváhám.No, já se děsím situace, kdy bych vykrvácel do nějakých překrásných NOS hodinek, doma si je sušil, po pár letech udělají diagnostické metody posun, já si koupím nějakou ,,kouzelnou fixu" se kterou přejedu ,,netknutou NOS hranu těch nádherných hodinek a ona se zabarví do červena nebo to začne nějak pípat a svítit a já si půjdu koupit špagát. Popřípadě je budu chtít prodat abych si přilepšil k důchodu a kupující je nechá přezkoumat... Nakonec je logické, jako např. u sběratelů umění, že s jakousi patinou se musí počítat, patří k věci a kus bez ní je vrcholně podezřelý. Do budoucna asi bude dobré na toto při vedení sbírky dbát...Jako majitel hodinek se po nehodě s flexou pomodlím, poděkuju Pánubohu a strážným andělům že to nebyla ruka a budu shánět nové pouzdro, ne? Nosit takhle sešitej kus by se mi stejně nějak nechtělo... Upraveno 2. března 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 No, já se děsím situace, kdy bych vykrvácel do nějakých překrásných NOS hodinek, doma si je sušil, po pár letech udělají diagnostické metody posun, já si koupím nějakou ,,kouzelnou fixu" se kterou přejedu ,,netknutou NOS hranu těch nádherných hodinek a ona se zabarví do červena nebo to začne nějak pípat a svítit a já si půjdu koupit špagát. Popřípadě je budu chtít prodat abych si přilepšil k důchodu a kupující je nechá přezkoumat... Nakonec je logické, jako např. u sběratelů umění, že s jakousi patinou se musí počítat, patří k věci a kus bez ní je vrcholně podezřelý. Do budoucna asi bude dobré na toto při vedení sbírky dbát...Jako majitel hodinek se po nehodě s flexou pomodlím, poděkuju Pánubohu a strážným andělům že to nebyla ruka a budu shánět nové pouzdro, ne? Nosit takhle sešitej kus by se mi stejně nějak nechtělo...Ty můžeš být v klidu, hodinky u kterých by se to vyplatilo dělat na kšeft nesbíráš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ty můžeš být v klidu, hodinky u kterých by se to vyplatilo dělat na kšeft nesbíráš. nemusíš vědět všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 WOSTOK AMFIBIA : http://olx.pl/oferta/zegarek-wostok-amfibia-CID767-IDcWhNF.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Na tom foru je psáno ještě toto: překlad:Na váš dotaz o vašich hodinkách Blancpain vás informuji o tom, že tyto hodinky byly využívány od konce 70. let do 90. let polskou armádou ( MW ) v řádu několika desítek kusů.Vyplývá to z dokumentů Centrální evidence záchranných prostředků, který rovněž plnil stejné úkoly i pro MW. Frauszil, napsal bys tam?Jseš přece jen Polák, tak ti to půjde lépe. Díky.Samozrejmie napisu. Co bych mel zaptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Pocet evidovanych PS2 pro MW a styly popisovani hodinek.Diky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Pocet evidovanych PS2 pro MW a styly popisovani hodinek.Diky. ;-)Ok. Napsal jsem. Mozna budou reagovat a ne jako muzeum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Super, diky.Skoda, ze jsem byl mimo. :-( Do Balona si sem tam zajdu, ale ne uz tak casto jako drive.Snad se sejdeme na " Prim " pokec u piva nekdy jindy. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ano, skoda.Havirov je fajn, zatim budeme tam jednoho dne . Mam uz Prim knichu koupil jsem v Elanie . Ted ctu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Kniha je super.Ale vyroba Primek byla tak rozmanita, ze neni v lidskych silach mozno vse podchytnout do detailu.Sem tam se tam najde chyba, ale je to perfektni voditko pro sberatele.Jeste jednou skladam poklonu Liborovi Hovorkovi, ze se do toho pustil.Primky jsem kdysi moc nebral vazne, ale od jiste doby mi prirostly k srdci.A dnes uz jsem 100 % zavislak. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 (upraveno) 1. MW-76-2582. MW-76-3083. MW-76-3094. MW-76-3285. MW-76-335 Hardslimer6. MW-76-3367. MW-76-3768. MW-76-426 Tikal9. MW-76-436 10. MW-76-450 www.allegro.pl 5.prosince 201311. MW-76-45312. MW-76-460 Mirek13. MW-76-47014. MW-76-474 mashun15. MW-76-477 mischa16. MW-76-480 17. MW-76-49018. MW-76-49919. MW-76-50820. MW-76-51121. MW-76-51922. MW-76-549 www.allegro.pl 17.prosince 201323. MW-76-55124. MW-76-563 www.allegro.pl25. MW-76-57026. MW-76-574 www.antik-hovorka.cz březen 201727. MW-76-58528. MW-76-59529. MW-76-59730. MW-76-600 soukromá sbírka31. MW-76-609 32. MW-76-611 rotsen33. MW-76-622 frauszil34. MW-7718 Mirek Upraveno 12. března 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 http://wojsko.com.pl/szukaj.html/szukaj=zegarek/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Podwodny zegarek některá dýnka vypadají že by mohla být...některá asi ne, že, a pouzdra nevidno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 76 - zakazka z CSSR.77 - si polaci poradili sami. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se