Harwey Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 395 na antiku, cifernik je vymeneny, ze? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-mw-pro-polske-namornictvo-12493.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 395 na antiku, cifernik je vymeneny, ze?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-mw-pro-polske-namornictvo-12493.html Z čeho usuzuješ, že je vyměněný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 farba indexov sa mi nezda, preto sa pytam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tyhle indexy více do zelena se naopak u poláků vyskytovaly často. Věř mi, prošlo mi jich rukama docela dost(nebyly moje, jen jsem je majiteli trochu vylepšoval). A na potvrzení fotka mých a ty původní jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 ok, rozumiem, dik za vysvetlenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jinak prodejce je matematický talent a možná i expert. Píše, že jich bylo vyrobeno pouze 200 - 300 kusů a prodává kus se sériovým číslem 395. A podle dochovaných kusů jich bylo vyrobeno minimálně 800. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 I moje kusy mají indexy s nádechem zelené. Ocenil bych původní lunetu. Za mě dobré. Hurá, našel jsem brejle !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 No to chápu. Ale vyhřátí materiálu musí přece zanechat stopy, na kvalitě, barvě, hustotě, složení... stejně tak i přidání. Musí to být vidět pod rentgenem, pod ultrafialovým světlem, v kyanakrylátový páře, pod mikroskopem nebo to musí poznat cvičenej vorel. Netvrď mi, že není způsob. Jen, jestli na to nejdeš moc houslařsky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 čteš poctivě, oceňuju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 čteš poctivě, oceňuju ...Učím se. Jde to pomalu, ale je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 C. 305 na antik prim, kto sa ich ujme?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-mw-pro-polske-namornictvo-19619.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 332 predane na AH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Tak sem se dostal k hodinkám které jsou zde v příspěvku z roku 2014 (prodaný na alegro prosinec 2013) a po té ležely 9 let ve Švýcarsku. Pak souhrnem náhod díky jednomu členu chronomagu je mám od včerejška u mě ve sbírce Primek. Jinak sekanec na hraně pouzdra přesně sedí z fotkou z 2013. Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem DavidC3 edit foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Pěkně zachovalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se