Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 prej to máte i v Pcích....teda řikaj norníci.... http://www.nornik.net/debata/viewtopic.php?t=13839 tam já nechodím. já chodím do sauny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Romane už toho s tou saunou nech, fakt je to nechutný. Skoro nechutnější, než Soňňákova krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Romane už toho s tou saunou nech, fakt je to nechutný. Skoro nechutnější, než Soňňákova krabice. tak já chci udělat něco pro zdraví a okamžitě jsem online inzultován xenofobem s doxami a tvářičkou vraždícího anděla. Hrou na prostoduchého se snažím zaujmout obranné postavení, bych nebyl rozsápán jeho ostrovtipem přibroušeným hypertofovanou dovedností bleskového googlování po všech pitchovinách, co jich ten virtuální svět nabízí a ty.... ty můj bývalý kamaráde, místo toho, abys mě ochránil, mě setřeš, že moje konání je nechutnější než Sonnyho pixla plná předpisů. Hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 tak já chci udělat něco pro zdraví a okamžitě jsem online inzultován xenofobem s doxami a tvářičkou vraždícího anděla. Hrou na prostoduchého se snažím zaujmout obranné postavení, bych nebyl rozsápán jeho ostrovtipem přibroušeným hypertofovanou dovedností bleskového googlování po všech pitchovinách, co jich ten virtuální svět nabízí a ty.... ty můj bývalý kamaráde, místo toho, abys mě ochránil, mě setřeš, že moje konání je nechutnější než Sonnyho pixla plná předpisů. Hade No dobře ale to sme pak nemuseli vodpálkovávat chudáka Láskajefajna, to moh do tý sauny s tebou jít von, tak nějak za nás všechny že by si to vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 No dobře ale to sme pak nemuseli vodpálkovávat chudáka Láskajefajna, to moh do tý sauny s tebou jít von, tak nějak za nás všechny že by si to vybral. dvakrát měř jednou vodpálkovávej, říkala moje bábi. Jednou se mnou chtěl jít do sauny i Soňňák, bez krabice, nahatej a přitom ve svetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Mě sauna nedělá dobře Upraveno 2. února 2012 uživatelem Jay Doll Furt neumí dávat mezeru před smajlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Mě sauna nedělá dobře Koukám ty seš všude. Hele tak se stav, jestli se ti ještě chce - Soňňák nemůže, bylo by nás málo. Ale upozorňuju, že sme zvyklí, že Soňňák je pěkně huňatej. Heslo: Nemenujete se tady někdo Miloš Kabelka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Princ: díky za důvěru panáčku! Zitra mě čeká Praha a nevím kdy se vrátím ale moc děkuju za pozvání - určitě se jednou objevím.Já nejsem tak zlej jak vypadám Navic mi ted přišli moje první pořádny hodinky Hamilton Khaki tak si je užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Princ: díky za důvěru panáčku! Zitra mě čeká Praha a nevím kdy se vrátím ale moc děkuju za pozvání - určitě se jednou objevím.Já nejsem tak zlej jak vypadám Navic mi ted přišli moje první pořádny hodinky Hamilton Khaki tak si je užívám Když říkáš lidem panáčku, tak nemůžeš bejt zlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 hele já dnes nejdu. je strašná kosa, nemám tam jak jet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 hele já dnes nejdu. je strašná kosa, nemám tam jak jet. Udělals chybu, věštili jsme z dýnka Romanových potápek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 a je láska fajn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Udělals chybu, věštili jsme z dýnka Romanových potápek... Co je asi tak mohlo zajímat, dobytky? rytiny podmořských skalisek a vraků na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 falus jako kráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Co je asi tak mohlo zajímat, dobytky? rytiny podmořských skalisek a vraků na dýnku To vypadá jako rozhledna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) a je láska fajn? láska nepřišla, navíc sme vůbec nedávali najevo, kdo sme.... Upraveno 4. února 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) To vypadá jako rozhledna. Při velké troše fantazie....ale spíš to je postavenej pinďour. Roman je na něj pyšnej. Upraveno 4. února 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 Při velké troše fantazie....ale spíš to je postavenej pinďour. Roman je na něj pyšnej. jseš mrtvej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulio Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Navíc veprostřed dýnka se potácí dost rozhozenej potápěč co nejspíš plave od "skalisek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Čauky chlapy, doufám, že se Vám všem vede dobře...jen by jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevíte něco o Peteovi. Totiž aby jste mně rozuměli, v květnu jsem mu půjčila peníze a od té doby se mu nemůžu dovolat atd...jak kdyby zmizel z povrchu zemského... :-( kdyby jste třeba měli na něj fungující kontakt či cokoli bližšího, uvítám v tomto jakoukoli pomoc... omlouvám se za narušení, opatrujte se...tik tak ... hi, hi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se