Godin Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Mě všechno tak s..e, že ani nemám chuť na pivo. Tak si dám asi kořalku. Nemůžu v úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Mě všechno tak s..e, že ani nemám chuť na pivo. Tak si dám asi kořalku. Nemůžu v úterý. A víš jak všechno s**e mě! Všechno je úplně na ho... Vylil bych si hlavu, kdyby to šlo a na chvilku zapoměl, možná se z toho všeho vykecal... No nic. Já to stejně vidím na čtvrtek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 No nic. Já to stejně vidím na čtvrtek... nende to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 nende to nende to, necháme to na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Není léto trochu pozdě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 To byla jen taková dětská říkanka na úterní odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 vypadá to teda na 24 bez Romana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ještě jsem nevychladl a už nade mnou zavírají víko. Vrátím se večer z rachoty, zulíbám v pořadí důležitosti celou rodinu a želvu nakonec a jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 To byla jen taková dětská říkanka na úterní odpoledne. leze žába po žebříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Za mě 24.2. v pohodě... leze žába po žebříku nablila si do kyblíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 leze žába po žebříku nablila si do kyblíku pak to dala do pytlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 (upraveno) leze žába po žebříku nablila si do kyblíku pak to dala do pytlíku křičí tombed do světlíku Kluci, kdyby mě doma pustili, myslíte, že bych se mohl přijet na vás podívat? Aspoň na chvilku... sím... Upraveno 16. února 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 křičí tombed do světlíku Kluci, kdyby mě doma pustili, myslíte, že bych se mohl přijet na vás podívat? Aspoň na chvilku... sím... Jasně . Budeš vítán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Tak hlavně abych na to za ten tejden nezapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 (upraveno) Kluci, kdyby mě doma pustili, myslíte, že bych se mohl přijet na vás podívat? Aspoň na chvilku... sím... tak hoši... si vezmu tu košili, co na ní nejsou vidět propocený fleky podpaždí, a stříknu si do držky ten sprej, po kterým netáhne, Pete si přestane kousat nechty, Milisákovi dáme lopatku barbiturátu, Godinovi dvě, Soňák si oškube vobočí atd. přijede delegace ze severního království.... Upraveno 16. února 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 (upraveno) tak hoši... si vezmu tu košili, co na ní nejsou vidět propocený fleky podpaždí, a stříknu si do držky ten sprej, po kterým netáhne, Pete si přestane kousat nechty, Milisákovi dáme lopatku barbiturátu, Godinovi dvě, Soňák si oškube vobočí atd. přijede delegace ze severního království.... Kurňa... to vyzerá, že budu muset počátkem příštího tejdne do sprchy Upraveno 16. února 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Kurňa... to vyzerá, že budu muset počátkem příštího tejdne do sprchy Váženým hostům promíjíme ledacos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Váženým hostům promíjíme ledacos Hele, nevím jak to máte vy, u nás na severu pálíme krb, pijeme pro zahřátí čaj, zpíváme písničky... Mám vzít kytaru? Dáme "Stály báby u silnice", "Do vod Niagary", "Poštorenská kapela" a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Váženým hostům promíjíme ledacos Budem si dávat ty tekilly, jednočlenná delegace ze severu, to není jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Kurňa... to vyzerá, že budu muset počátkem příštího tejdne do sprchy Bacha Jirko, Roman tě bude nutit běhat s pardubickou vlajkou okolo hospody, umravní ho až vypuštění kola a zahození ventilků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se