lukin_ova Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 kacířská myšlenka - a už to jednou na srazu padlo - co takhle přesunout východočeský sraz v prostoru a čase? http://forum.chronom...post__p__705492 Stačí se nalodit na palubu vlaku StudenAgency a dojet .... Odjezd vlaku z Pardubice hl. n. je v 14.35 (Cena jízdenky 230,- Kč aktuálně 107 volných míst) klik odkaz No a pak je to přesně 600m do hospody .... (kde je sraz) klik odkaz Takže bez přestupu z Pardubic až k hospdě do Ostravy a s lidovými cenami občestvení (na palubě vlaku) .... např. pivo za dvacku .... klik odkaz Toš není problém dojet ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Takže pátek od 19:00 v Pardubicích U dvou zmijí. Kdyby někdo nevěděl kde to je, ať mě zavolá, poskytnu navigační údaje. Kdyby někomu nechutnala místní kuchyně, tak beru příruční troubu, Roman kupuje kachnu a Milisák ji připraví dle svého osvědčeného receptu "duck ála mumia" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Stačí se nalodit na palubu vlaku StudenAgency a dojet .... Odjezd vlaku z Pardubice hl. n. je v 14.35 (Cena jízdenky 230,- Kč aktuálně 107 volných míst) klik odkaz No a pak je to přesně 600m do hospody .... (kde je sraz) klik odkaz Takže bez přestupu z Pardubic až k hospdě do Ostravy a s lidovými cenami občestvení (na palubě vlaku) .... např. pivo za dvacku .... klik odkaz Toš není problém dojet ..... Zcela vychytrale není uveden návod, jak odjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Zcela vychytrale není uveden návod, jak odjet. Přijít na nádraží do Pardubek ... Dojít na nástupiště č. 3. v 14.30 Počkej co přijede Zmáčkni tlačitko u toho velkého žlutého ***ónu co právě zastavil Nastup Najdi místo kde nikdo nesedí Posaď se na toto místo Počkej až přijde děvucha v plavkách klik zde Řekni, že nemaš listek, bo to neumíš A pak řekni že chceš pivo a namasírovat ..... No a ještě řekni ať hvizdne až bude vlak v Ově na Stodolní ..... No a více viz. návod výše ..... Stačí takhle ? Upraveno 1. února 2012 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 (upraveno) Ježiš myslel sem z Ostravy! EDIT: Po chvíli přemejšlení uznávám, že to může bejt dost podobný, jen navopak. Ale to znamená celou noc a kus rána v hospodě. Upraveno 1. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Takže pátek od 19:00 v Pardubicích U dvou zmijí. Kdyby někdo nevěděl kde to je, ať mě zavolá, poskytnu navigační údaje. Kdyby někomu nechutnala místní kuchyně, tak beru příruční troubu, Roman kupuje kachnu a Milisák ji připraví dle svého osvědčeného receptu "duck ála mumia" To je ta dřevěná kůlna v průchodu, co se podobá keramický dílně Milise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) To je ta dřevěná kůlna v průchodu, co se podobá keramický dílně Milise? no no, voni maj tam u nich tri voblemcany pajzly a top gastronomii typu smazak a budou tady vostouzet dve zmije. Jo, je to ta drevena bouda Upraveno 2. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulio Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Nevím, jestli si mě pamatujete, ale jelikož jsem se minule (ono je to už možná rok) náramně bavil, tak bych případně dorazil také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Já jsem zítra v práci,nedorazím a netoulejte se potrati máme teď poslední dobu nějak moc zářezů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 kdo je u tebe potrat chuligáne nádražáckej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 kdo je u tebe potrat chuligáne nádražáckej? Nech ho, když teď musí chodit všude s tou krabicej, je prostě přecitlivělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Já jsem zítra v práci,nedorazím a netoulejte se potrati máme teď poslední dobu nějak moc zářezů. Hele a kam si je píšete. Na krabici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Prosim sonnyho o jasne a srozumitelné vysvětlení, proč nosí mašinfírové pořád v práci krabici . Myslím, že by fundované vyjádření příslušníka modré šlechty zajímalo nejednoho čtenáře. Upraveno 2. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Jo, nešel byste někdo před hospodou do sauny? ve Sladkovskýho. Upraveno 2. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Jo, nešel byste někdo před hospodou do sauny? ve Sladkovskýho. Kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Kam? do sauny wole, jsi ještě nepoznal, že jsem Fin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Nechodíš taky na "pánskou sílu" ?http://spaaltair.webnode.cz/pro-muze/panska-sila/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Nechodíš taky na "pánskou sílu" ? http://spaaltair.webnode.cz/pro-muze/panska-sila/ ne, sis nevšim, že je to až v Praze? Ty bys sis jezdil masírovat prostatu do Prahy? Já teda ne. Sauna je po cestě, kdyby v sauně masírovali prostatu, to by bylo žůžo. Ale nemasírujou. Je tam horko. V horku se prostata hrozně špatně masíruje. Zkus to někdy. To se nadřeš jako kůň než si tu prostatu namasíruješ. Nebo přijď do sauny a prostatu ti namasíruju já. Ale to se nadřu jako kůň, i když bych masíroval zcela jinou prostatu než svojí prostatu. A už vlastně ani nevím, co bych dál k tomu řek Upraveno 2. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Prosim sonnyho o jasne a srozumitelné vysvětlení, proč nosí mašinfírové pořád v práci krabici . Myslím, že by fundované vyjádření příslušníka modré šlechty zajímalo nejednoho čtenáře. Krabice je samozřejmě na nezbytné předpisy a na víku je zespoda nalepen ten seznam těch co neunikli aby byl hned po ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 prej to máte i v Pcích....teda řikaj norníci....http://www.nornik.net/debata/viewtopic.php?t=13839 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se