Návštěvník milosklikar Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 mě to tak rozhodilo (když jsem se uviděl na fotce...), že jsem úplně zapomněl, co sem chtěl. Stodola zamluvena na 27.5. od 18hod na CHRONOMAG http://www.podkunkou.cz/stodola.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 V tom případě se tam nějak přisunu. Najít vás podle těch děsnejch hadrů na fotce nebude problém:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 V tom případě se tam nějak přisunu. Najít vás podle těch děsnejch hadrů na fotce nebude problém:o) Ve skutečnosti takhle chodí jenom Miloš. Ale zato pořád, tuhle jsem ho potkal ve městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Ve skutečnosti takhle chodí jenom Miloš. Ale zato pořád, tuhle jsem ho potkal ve městě. má pravdu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 má pravdu..... brzy Tě budu potřebovat - chystám se zabít souseda .........trpí dlouhodobou EMO nemocí.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 brzy Tě budu potřebovat - chystám se zabít souseda .........trpí dlouhodobou EMO nemocí.......... no problem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 teda nějak jsem se nemoh poznat s tím květákem na hlavě.... ale pobavil jsem se dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 teda nějak jsem se nemoh poznat s tím květákem na hlavě.... ale pobavil jsem se dobře sem říkal, že ten fotograf není dobrej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 sem říkal, že ten fotograf není dobrej..... To fotil Kamil na posledním srazu. To je fotograf na houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 No mám dojem, že setkání s vámi bude opravdu zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Taky se těším, snad se tam dostanu - bavíte se vůbec o hodinkách????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Taky se těším, snad se tam dostanu - bavíte se vůbec o hodinkách????? myslím že někdy v dubnu na něco takového přišla řeč, ale Milis děsně machroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 já můžu i zapisovat dramatiku mám přece zmáklou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 O hodinkách??? A proč? V ždyť tady se o nich debatuje stále:o) ! Ale fakt jsem na vás chlapáci zvědav, komu všemu hodinky zamotaly hlavu:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) O hodinkách??? A proč? V ždyť tady se o nich debatuje stále:o) ! Ale fakt jsem na vás chlapáci zvědav, komu všemu hodinky zamotaly hlavu:o) mně zamotala hlavu Milisova sekretářka Upraveno 21. května 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Jo a chlapi, je to asi bez partnerů, že? To kdyby se začala ta moje ptát Milisova sekretářka? Chodí jako doprovod? Upraveno 21. května 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Milisova sekretářka? Chodí jako doprovod? bohužel nechodí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Hmmm, takže chlapská zábava...tak to se mi bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 (upraveno) Potvrzuji účast, ale talár mám bohužel v čistírně Láďo, můžu se s tebou opět svézt do Pardubic? Upraveno 23. května 2008 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Klidně se mnou, jedu pak na Chrudim a dál.... Ještě mi chlapi řekněte do kolika to táhnete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se