pete Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 Jestli to bude rozumné-časově, tak bych taky přijel. Klidně tě Miloši cestou naberu. Jedu ze Skutče, jestli jsi někde cestou, nebo s malou zajížďkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 Jestli to bude rozumné-časově, tak bych taky přijel. Klidně tě Miloši cestou naberu. Jedu ze Skutče, jestli jsi někde cestou, nebo s malou zajížďkou... díky, kdyžtak se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 To fakt nemáš zač. Maličkost:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 tak mi napište, až budete vědět trasu. nevím, jestli s tou nohou budu moct někam dorazit, ale zkusím to nějak zařídit Dnes sraz na kolmicích před Godinovou továrnou. V 16:30, prozatímní účast: Godin, Milis, Rytířka. První zastávka: Běleč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 už pomalu uběhla 14dení lhůta a ja nebyl účasten několika posledních srazu tak nějaké návrhy na další akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Já ty dva poslední taky nezvládl, ale od 27.8. jsem v pohodě a můžu téměř kdykoli, takže takové male oslavení konce prázdnin by nebylo špatné ! Jen si řekněte kdy a kde .... Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Já si nemůžu pomoct, mě se to líbí v Pardubicích u Starýho Patrika, mě tam chutná ten Gvínes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Já si nemůžu pomoct, mě se to líbí v Pardubicích u Starýho Patrika, mě tam chutná ten Gvínes. Tam se mi to líbí taky, ale příští týden jsem pryč, takž prosím o temín po 25.8.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 co takhle pátek 29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 co takhle pátek 29 U mě snad dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) nešlo by to prosím přesunout,nějak jse mě to překrejvá http://www.ontheroadfestival.com/ Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2008 Safra, taky se mi to vlastně překrejvá... http://www.pardubickyfestivalvina.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 no podle mě by jsme to klidně posunout mohli tak co ten další týden den si napište Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 Nojo, asi u mě jo, - tak pátek, 5.září? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 pátek 5.9. vyhovuje úplně perfektně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 Myslíte že bych si také mohl přijít pokecat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 Myslíte že bych si také mohl přijít pokecat?? No minule's to vychladil, tak to přijď napravit. Tak co, násosky, ten termín vyhovuje nebo co???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 No minule's to vychladil, tak to přijď napravit. Tak co, násosky, ten termín vyhovuje nebo co???? moc ne Ne, že bych nemohl, ale nemám odvoz a taky v noci odvážím kámoše na letiště. Takže opět s Láďou o vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 (upraveno) Odvoz?? Jedu ze Skutče, tak jestli je možné tě nabrat někde cestou, tak není problém No a o VODĚ budu asi já Upraveno 25. srpna 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 Odvoz?? Jedu ze Skutče, tak jestli je možné tě nabrat někde cestou, tak není problém No a o VODĚ budu asi já Díky ale stejně bych nemohl moc pít, v noci musím řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se