Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
22. může být i když 21. nebo 23. by mi vyhovovalo o fous víc.

21. nemůžu, 23. zas nemůže Godin... tak se všichni vymáčkněte, ať to upečem

Milane, prosííííím...... :notworthy:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, on shání nějaké drahé hodinky, aby nás na ty vánoce podaroval, tak nemá čas sedět na netu.

22. je v pohodě :thumbsup_anim: No a jsem úplně natěšený na mistra gravírovače, doufám, že přinese nějakou ukázku díla...

No a zásadní otázka je gde se sejdeme??

Odkaz ke komentáři

Hé, tady mě něco uteklo.. No já nevím, 22. možná už budu v Solnohradě, ale uvidíme, jak dneska dopadne našemu Mičínkovi kastrace. To je mladší syn. Teda kočka. Takže já neříkám ani tak, ani onak, a JJ tobě se omlouvám, na konci roku se před zákazníky trochu skrývám... :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Hé, tady mě něco uteklo.. No já nevím, 22. možná už budu v Solnohradě, ale uvidíme, jak dneska dopadne našemu Mičínkovi kastrace. To je mladší syn. Teda kočka. Takže já neříkám ani tak, ani onak, a JJ tobě se omlouvám, na konci roku se před zákazníky trochu skrývám... :D :D :D

U vás je to samá operace...nejdřív umělá noha, pak lobotomie, teď přijdeš o vercajk :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Jo Solnohrad, Solnohrad, tam jsem taky......nebyl.

Odkaz ke komentáři

tak 22 v 18:00 dal bych Pardubice neb se žádný Hradečák nehlásí

máte nějaký návrhy občerstvovacích stanic,klidně to dojdu zamluvit

co Bazalku nebo kolinko v Kra-kra?

Je mi to fuk, kde budu pít kofolu :thumbsup_anim: . Jen sem pak hoď link, kde to najdu...přeci jen nejsem z Pardubek :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...