Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Myslíš, že by se mi mohl gravírovačkou podepsat na hodinky? Jestli jo, tak na 100% jdu. Jinak tak na 99% Myslím že jo, a rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) 22. může být i když 21. nebo 23. by mi vyhovovalo o fous víc. 21. nemůžu, 23. zas nemůže Godin... tak se všichni vymáčkněte, ať to upečem Milane, prosííííím...... Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Však jsem psal, že 22. je sice datum nejméně vhodné z těch tří, ale pořád přijatelné. Milis nereaguje ani na telefony a maily, asi někde střízliví :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Ne, on shání nějaké drahé hodinky, aby nás na ty vánoce podaroval, tak nemá čas sedět na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 U mě 22 dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Ne, on shání nějaké drahé hodinky, aby nás na ty vánoce podaroval, tak nemá čas sedět na netu. 22. je v pohodě No a jsem úplně natěšený na mistra gravírovače, doufám, že přinese nějakou ukázku díla... No a zásadní otázka je gde se sejdeme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 no pánové a co takhle mezy svátky jak by vám to vyhovovalo i jirkovy by se to určitě hodilo o poznání více mám takový dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Mezi svátky se klidně můžete stavit i u nás v Sudetech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Hé, tady mě něco uteklo.. No já nevím, 22. možná už budu v Solnohradě, ale uvidíme, jak dneska dopadne našemu Mičínkovi kastrace. To je mladší syn. Teda kočka. Takže já neříkám ani tak, ani onak, a JJ tobě se omlouvám, na konci roku se před zákazníky trochu skrývám... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Hé, tady mě něco uteklo.. No já nevím, 22. možná už budu v Solnohradě, ale uvidíme, jak dneska dopadne našemu Mičínkovi kastrace. To je mladší syn. Teda kočka. Takže já neříkám ani tak, ani onak, a JJ tobě se omlouvám, na konci roku se před zákazníky trochu skrývám... :D U vás je to samá operace...nejdřív umělá noha, pak lobotomie, teď přijdeš o vercajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Hé, tady mě něco uteklo.. No já nevím, 22. možná už budu v Solnohradě, ale uvidíme, jak dneska dopadne našemu Mičínkovi kastrace. To je mladší syn. Teda kočka. Takže já neříkám ani tak, ani onak, a JJ tobě se omlouvám, na konci roku se před zákazníky trochu skrývám... :D Jo Solnohrad, Solnohrad, tam jsem taky......nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 tak jak toho 22 ja jse už těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 tak jak toho 22 ja jse už těším já se snad nechám dovézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 No já bych šel, klidně i v ořezané sestavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 No já bych šel, klidně i v ořezané sestavě. Jasně, vopijééém sééé, vopijéééém sééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 No já bych šel, klidně i v ořezané sestavě. Za mě dobrý, jen někde domluvte stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 tak 22 v 18:00 dal bych Pardubice neb se žádný Hradečák nehlásí máte nějaký návrhy občerstvovacích stanic,klidně to dojdu zamluvit co Bazalku nebo kolinko v Kra-kra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 tak 22 v 18:00 dal bych Pardubice neb se žádný Hradečák nehlásí máte nějaký návrhy občerstvovacích stanic,klidně to dojdu zamluvit co Bazalku nebo kolinko v Kra-kra? souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 tak 22 v 18:00 dal bych Pardubice neb se žádný Hradečák nehlásí máte nějaký návrhy občerstvovacích stanic,klidně to dojdu zamluvit co Bazalku nebo kolinko v Kra-kra? Je mi to fuk, kde budu pít kofolu . Jen sem pak hoď link, kde to najdu...přeci jen nejsem z Pardubek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 Je mi to fuk, kde budu pít kofolu . Jen sem pak hoď link, kde to najdu...přeci jen nejsem z Pardubek můžeme si dát někde sraz a budu ti dělat navigátora, jestli chceš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se