vor Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Hele někdo z HK a okolí, nechtěl by někdo z vás Sachs Madass 50 ccm (k vyhledání na google). Taky jsem ji dotáhl, ale nějak na ní nemám čas. Tak kdyby náhodou, mohu předvést. Je skoro nejetá a designově se docela hodí k masivním sportovním hodinkám. Jo a jede cca 70 km/h. Asi to sem nepatří, ale kdyby náhodou byl záujem... To je pěkná mašinka. Škoda že nemá 500ccm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 No tak to si musíme pospíšit. Jen nevím, když to bude tak narychlo, jestli se to všichni dozví Tak čtvrtek 11.10. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 No tak to si musíme pospíšit. Jen nevím, když to bude tak narychlo, jestli se to všichni dozví Tak čtvrtek 11.10. ? Kucíí to neee, já ve čtvrtek hraju a odložit to nemůžu. Posuňme to až po Brúnově dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 Já bych se taky připojil to posunout,taky mám příští týden dovolenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 Kucíí to neee, já ve čtvrtek hraju a odložit to nemůžu. Posuňme to až po Brúnově dovolené. Jojojo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 tak jo, posunem to. hele Milis, nemáš ty tu dovolenou nějak často...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 Ahoj,rád bych se zúčastnil také.Termín je mi v podstatě volný,stačí mi to dva dny předem ohlásit. Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 tak jo, posunem to. hele Milis, nemáš ty tu dovolenou nějak často...? Taky se mi zdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 tak jo, posunem to. hele Milis, nemáš ty tu dovolenou nějak často...? Já trošku kecal.. Ve skutečnosti mám dovolenou furt a příští tejden si chci skočit do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2007 no až se dohodne termín tak bych snad přijel snad mi to tentokrát vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Co teda jako bude, he? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Kua, v sekci guláš čtu o Milisovi, to není náhodu NewMilis, bu'd v tom mám guláš nebo mám už příliš toho rýzlinku nebo obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Kua, v sekci guláš čtu o Milisovi, to není náhodu NewMilis, bu'd v tom mám guláš nebo mám už příliš toho rýzlinku nebo obojí Ve skutečnosti je všechno naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 Co teda jako bude, he? máš dovču, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 máš dovču, ne? Já mám dovču vždycky jenom tejden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 (upraveno) ÚTERÝ 30.10.? Pardubice? 18:00 Plzeňka? Upraveno 26. října 2007 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 ÚTERÝ 30.10.? Pardubice? 18:00 Plzeňka? U mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 U mě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2007 ÚTERÝ 30.10.? Pardubice? 18:00 Plzeňka? Takže zamluveno, od 18hod. na jméno Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2007 no pánové co přesná adresa taky bych asi přijel pardubice zrovna dvakrát moc neznám dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se