pete Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Chlapi, 24.7. je v Poděbradech takový jednodenní fesťáček. Hrají : STO ZVÍŘAT, DOCTOR P.P., KRUCIPÜSK, TŘI SESTRY, ZÓNA A, VISACÍ ZÁMEK... Nepojedete. Já na 90% tam jedu.Jinak příští čtvrtek? Přeci se nesejdu jen s Romanem a Tadou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2010 Chlapi, 24.7. je v Poděbradech takový jednodenní fesťáček. Hrají : STO ZVÍŘAT, DOCTOR P.P., KRUCIPÜSK, TŘI SESTRY, ZÓNA A, VISACÍ ZÁMEK... Nepojedete. Já na 90% tam jedu. Jinak příští čtvrtek? Přeci se nesejdu jen s Romanem a Tadou Hele, esli pojedeš do Poděbrad na fesťák, tak tě zvu na kafe Přecejenom, je to moje domovská stanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Tak jak jste na tom s časem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 blbě, ale příští týden to snad bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Ahoj. Tak co tento čtvrtek? 12.8. někde v perníkově??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Sice jsem si chtěl po dovolené trošku odfrknout od chlastu, ale co se dá dělat. Můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Já mám zaracha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 wole pojď. Vy s tou modrou krví jste kapku zdegenerovaný, na vás už není co zkazit, ale zároveň náprava do původního stavu je už velice obtížná, tak se přestaň tejrat.... Jsem zvědavej na ty eterny naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Milana nechte, je chudák v odmašťovně.A já už asi nikdy nebudu mít čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Milana nechte, je chudák v odmašťovně. A já už asi nikdy nebudu mít čas No hlavně že jsi nás minulý týden lákal Milan by mohl přijít. Tak kruci, kdo ještě? Holická mlátička? Sonny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 ve čtvrtek můžu ale jen za předpokladu že vstanu ráno v použitelným stavu do práce...předběžně plánuju že by mohl být výjezd ke mě na chalupu (to je tam jak se to všem líbilo ) na víkend 20-22.8.co vy na to kumpáni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 ve čtvrtek můžu ale jen za předpokladu že vstanu ráno v použitelným stavu do práce... předběžně plánuju že by mohl být výjezd ke mě na chalupu (to je tam jak se to všem líbilo ) na víkend 20-22.8. co vy na to kumpáni? Chalupu kamaráde? No za mne ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 (upraveno) hospodu joo, chalupu nee. Zase soutěžím o titul otec roku Nějak zálibně si pročítám to vlákno o Seiko marinemaster. Modří už vědí, že po nich šilhám celkem dlouho. Mimo jiné, samozřejmě. Asi bych potřeboval naplácat hubu. Kdo se toho ujme? Upraveno 9. srpna 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 hospodu joo, chalupu nee. Zase soutěžím o titul otec roku Nějak zálibně si pročítám to vlákno o Seiko marinemaster. Modří už vědí, že po nich šilhám celkem dlouho. Mimo jiné, samozřejmě. Asi bych potřeboval naplácat hubu. Kdo se toho ujme? Prosím, kup si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Co ten zítřek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Jedno, dvě bych asi zvládl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 No já s tím počítám! Jen napište gde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Navrhuju Plzeňku, včera tam bylo pivko excelentní. Stejně zase většina nepřijde, tak ať to nemám daleko domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 já přijdu. v 19:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Hm, ale musel bych vízt sebou přítelkyni. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se