Leviathan Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 mozno to tu dakde je, ale nenasiel som... je to dost drsne. Dial, cierny, biely, modry Movement: Sea-Gull Automatic ST16Case: Stainless Steel, 39mmBand: Stainless Steel, 18mmCrystal: Sapphire Crystal (Front)cena 119 USD http://www.seagull.sg/goods.php?id=221 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Něco mi to "trochu" připomíná :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Vždy mě fascinuje,když se něco jmenuje jako Sea-Master a má to WR 5ATM.Jinak opravdu originalita od A až po Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) Něco mi to "trochu" připomíná :-DAle fakt len trochu:-) neda mi nepostnut aj dalsi vysledok mojho prieskumu..tu Najsmutnejsie na tom je, ze svojho kupca si najdu Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Najsmutnejsie na tom je, ze svojho kupca si najdutak to si piš! Druhá várka mě pobavila ještě víc SANGDO- Genuine Original Certification Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Naozaj neviem, co si mam pod tym "Genuine Original Certification" predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Leviathan : Opravdovsky originálně ocertifikováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Na jedný lince perou tyhle písmena a souběžně na druhý tam perou úplně něco jinýho a to je ještě horší než nesmyslná pravá originální certifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Nojono... když může Epos proč by nemohli Číňani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Nojono... když může Epos proč by nemohli Číňani... Buhuzial, mas uplnu pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Nojono... když může Epos proč by nemohli Číňani...No lebo Epos je Swiss made a to je nejaka zaruka kvality ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Haha, dobrý. Teda, žádnej rozdíl od Steinhartu:). S Eposem bych to nesrovnával, jasně, inspirace zřejmá, ale úplná kopírka to, narozdíl od tohodle, určitě neni. Naživo působí AT ve srovnání s tim Eposem o dost jinak, a to nemluvim o kvalitě zpracování. Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Presne si vystihol - ide prave o tu inspiraciu. Meter by mal byt rovnaky, co sa inspiracie tyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Suhlasim s tebou, ze jedna vec je inspiracia a druha tvrde okopirovanie dizajnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Stejně tak nějak nechápu cílovou skupinu těchto výtvorů- to už je lepší si koupit totální fíky než tohle, což je v podstatě to samý a ještě to má takový debilní jméno a "super" nápisy na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Sea Gull - fakes since 1955, to tam mohli dát na cifr :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Sea Gull - fakes since 1955, to tam mohli dát na cifr :Djá myslím, že prohlášení o fejku není až tak jednoznačné, protože Seagull vznikl v 1955 s plnou podporou ze Švýcarska a ze začátku vyráběl plně na dovezených švýcarských linkách v licenci ETA strojky, ze kterých vychází dodnes. Navíc byl založen mj. i proto, aby konstrukčně jednodušší strojky dodával v případě potřeby i zpět do Evropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Já jsem tedy na eBay našel cenu 350 USD. A ten průhled je trochu bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sashoun Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Day date v cinstine, slusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se