Přejít na obsah

koupíme GS v Japonsku? - výzva

elninoelnino

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Elninoelnino: Nojo, ale to porad neni konkretni, jaky je teda rozdil mezi cenou tam a tady?

Kdyz to bude 5000 naklady na dovoz, tak ale k tomu porad musis pricist DPH, ktery u hodinek za 100.000 bude dalsich 23.000. (?)

Do podpalubi hodinky nedas, protoze by zmizely jeste nez by se dostaly do letadla, tj. jedine prirucni zavazadlo, pokud budou v krabickach (asi jo, nevim jestli by nekdo stal o novy hodinky bez krabic...) tak se jich vejde tak akorat tech pet, no a pet hodinek v krabicich a s papirama pred celnikem neokecas...

Jeste me napada, ze celni zalezitosti probihaji na letisti vstupu do EU, protoze prima linka neexistuje, lze pocitat s prohlidkou ve Frankfurtu, Mnichove, Vidni... nevim jak to tam funguje, predpokladam ze nemecky financove fungujou spolehlive...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pirx: Na prestupu te nikdo (celnici) nekontroluje, to az v Praze. Typicky transity jako Frankfurt, Londyn, Pariz obcas hlidaj. Do JP je to nejrychlejsi pres Helsinky a to uz asi musi bejt pech, aby te vyhmatli. No ale spolihej na to:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

hoši, tak jestli jde o ten let přes SVO, tak se klidně obětuji, přestupoval jsem tam cca 20x.a vždy pohodička... Nejhorší ze všech světových přestupů byli ovšem ale vždy celníci v terminálu 1 PRG, jednou jsem nepřevezl ani 2 kartony cigaret v přiručním zavazadle a musel jsem doplácet sakum prásk a navíc dle tabulkové ceny v ČR, která byla 5x větší než skutečná pořizovací v UNB... Jedna krabička pak vyšla na 160 kč /u nás legálně stojí 85,- Kč/. To jen pro představu možných rizik.

FRA, HEL, CDG, VIE bych se nebál, ba naopak by byl vhodnější přestup tam, protože se jedná o státy, kdy stát není tak v p.deli, jako ČR a je tam menší riziko celní šťáry a přičinlivého poskakujícího celníčka s IQ -5/kdo byl proclíván v PRG, ví o čem mluvím/...

Odkaz ke komentáři

Ad kuryr. To jako nekdo pojede na otocku s 500k az 1mio (podle zajemcu) na prdeli. Co kdyz je treba ztrati nebo ho nekdo obere. To se mu bude asi blbe vysvetlovat.

Chci rict, ze na tohle bude muset byt blazen nebo nejaky dobrodruh.

Odkaz ke komentáři

Ad kuryr. To jako nekdo pojede na otocku s 500k az 1mio (podle zajemcu) na p...li. Co kdyz je treba ztrati nebo ho nekdo obere. To se mu bude asi blbe vysvetlovat.

Chci rict, ze na tohle buden muset byt blazen nebo nejaky dobrodruh.

Nebo African :D

Ale nápad je to celkem dost ku hovnu.To muže vymyslet jen někdo, kdo si neváží vlastního casu.

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Já vám tam sfouknu vlakem, mám dlouho v plánu cestu Transibiřskou magistrálou do Vladivostoku.

Kdyby se chtěl někdo přidat tak není problém, spáchal bych to někdy v létě, času mám dost :)

Tak tuto cestu planuji taky. Tak nejak me laka ta dalka. Svezeme se spolu a jeste jim dovezeme par cibuli? V Tokiu uz jsem byl, tak neni problem :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak tuto cestu planuji taky. Tak nejak me laka ta dalka. Svezeme se spolu a jeste jim dovezeme par cibuli? V Tokiu uz jsem byl, tak neni problem :lol2:

Mám to v hlavě řadu let, uvědomit si tu vzdálenost a strávit týden ve vlaku.

Takhle vlezeš do letadla a za pár hodin vylezeš na druhé straně zeměkoule, to je o ničem.

Láká mě to víc a víc.

Odkaz ke komentáři

No nevím, byl jsem tam 2x a nepamatuji se, že by tam byla taková drahota (vlak z narity do tokia za 2000?). A pokud by posel přiletěl, za dvě hodiny je v krámě, za další dvě hodiny zpět na letišti a hurá domů - ještě ten den. Tím odpadá ubytování. K jídlu si může dát onigiri :-). Vše se dá spláchnout za víkend, v ideálním případě si není třeba brát dovču. V letadle posla čeká krásných 2x 11+ hodin spánku.

A preco nejdes ty????? Ked to je take jednoduche?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

OK, jen je potřeba vzít v úvahu, že jen letenky VVO-NRT jsou skoro stejně tak drahé, jako komplet letenka PRG-TYO-PRG, nemluvě o ceně jízdenky vlaku...

post-15103-0-95467200-1390643002_thumb.png

Odkaz ke komentáři

OK, jen je potřeba vzít v úvahu, že jen letenky VVO-NRT jsou skoro stejně tak drahé, jako komplet letenka PRG-TYO-PRG, nemluvě o ceně jízdenky vlaku...

Ja se nebavim o tom, kolik to bude stat. Jde o to, ze jsme tu najednou dva, co mame stejny sen a na konci cesty budeme kousek od Japonska. A kolik by to stalo lodi do Tokia z Vladivostoku? To by mohlo byt hezke zavrseni celeho dobrodruzstvi. Po tydnu houpani ve vlaku se chvilku pohoupat na lodi a pak si luxusne vyprazdnit zaludek v Tokiu v pristavu :lol2:

Odkaz ke komentáři

:-) ovšem, nepluje to přímo do Tokia, ale do přístavu Sakaiminato, který je od Tokia vzdálen ještě cca 800 km, zpáteční lístek stojí okolo 500 USD...

http://www.dbsferry.com/russia/02_ticket/ticket04.asp

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

:-) ovšem, nepluje to přímo do Tokia, ale do přístavu Sakaiminato, který je od Tokia vzdálen ještě cca 800 km, zpáteční lístek stojí okolo 500 USD...

http://www.dbsferry.com/russia/02_ticket/ticket04.asp

No tak nic, kdyz to nepluje primo...

Zpatecni neni potreba, vlakem.do VVO, lodi do Sakaiminato, vlakem do Tokia a letecky treba do Vidne. Ja osobne mel koupeny listek az do Prahy, s prestupem ve Vidni. Je to rozdil jen par dolaru. Ve Vidni jsem cestu ukoncil. Jelikoz se jednalo puvodne o prestup, vyhnul jsem se jakymkoliv formalitam. Koukli mi do pasu a sel jsem. A do Prahy uz to je kousek... Tim by odpadlo i to tolik diskutovane procleni...

Odkaz ke komentáři

no, mně se z logistického a finančního hlediska s co největší eliminací celních opruzů jeví jako nejlepší varianta let PRG - NRT - VIE/BER/MUC, hodinky v uzamykatelném příručním skořepinovém kufříku, platba kartou /nejlépe s akceptací JCB, ale VISA nebo MC nevadí/

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Podla mna to zbytocne riesite. To riziko je vysoke a ten cenovy rozdiel za to podla mna nestoji. Lepsie mi pride zaletiet si do tokya sam(s kamosmi, kamoskami,manzelkou) investovat do toho nejake love a spravit si z toho dovolenku/vylet a vratit sa s gs-kami. Ak hladite cisto na financie tak treba striehnut na forach a kupit si jazdenky za dobre ceny<br /><br />Sent from my GT-I9300 using Tapatalk<br /><br />

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...