Přejít na obsah

Nástěnné pendlovky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Páč se to tu primárně nehodí nikam, dám svůj dotaz sem, tady se aspoň slejzají staromilci. Mám nástěnné pendlovky, které mě mršky už léta zlobí, tím, že se zastavují. Nějaký ten měsíc jsem je nechal, pak zase pustil, když se zastavily tak zas nechal na pokoji - prostě se mi s nimi nechtělo zaobírat. O víkendu jsem je zase rozjel a předvedly mi novinku - odbíjejí hodiny šíleně pomalu, odhadem tak s 20 vteřinovými intervaly mezi jednotlivými údery. Měl by někdo nějaký nápad, co s tím ? Tuším, že asi hodinář...nemáte tip na nějakého pendlovkáře z Brna nebo okolí ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páč se to tu primárně nehodí nikam, dám svůj dotaz sem, tady se aspoň slejzají staromilci. Mám nástěnné pendlovky, které mě mršky už léta zlobí, tím, že se zastavují. Nějaký ten měsíc jsem je nechal, pak zase pustil, když se zastavily tak zas nechal na pokoji - prostě se mi s nimi nechtělo zaobírat. O víkendu jsem je zase rozjel a předvedly mi novinku - odbíjejí hodiny šíleně pomalu, odhadem tak s 20 vteřinovými intervaly mezi jednotlivými údery. Měl by někdo nějaký nápad, co s tím ? Tuším, že asi hodinář...nemáte tip na nějakého pendlovkáře z Brna nebo okolí ?

JJ, chce to hodináře, kompletně rozebrat, vyčistit, udělat všechno co je prochozený a bude zase na 10 let pokoj.

Odkaz ke komentáři

Ahoj dnes shodou okolností jsem dal pendlovky na opravu na Mendlovo nám 12. Solidní hodinář pan Jan Jarka s malou dílničkou na pavlači. Opravuje jemnou mechaniku a staré pendlovky.

Měl jsem za to že praskla pružina ale závada byla jiná, hned mi řekl co se porouchalo a předběžnou cenu a kdy to bude asi hotové , osobní  komunikace byla příjemná a  OK. Otevírací doba PO- Pá 15h - 18h.  Telefon na něj je 725572933 . 

Ohledně opravny na Vlhké, tak tam byl starší pan hodinář a ten byl dobrej , hohužel už nežije a ted to vede pravděpodobně jeho syn , nevím jaké má zkušenosti . Osobně jsem na radu zkušeného hodináře šel na Mendlák . Napiš mi sz jak jsi dopadl .

Pravěpodobně ty tvoje pendlovky budiu chtít jenom vyčistit a promazat.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...